Czerwone 6N by Przem0 / koniec zabawy..

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

filtr k&n'a zamontowany?
Awatar użytkownika
Przem0
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Przem0 »

jeszcze się na tym nie skupiłem, jest założony prowizorycznie na seryjny dolot :blush2:
Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

Post autor: Zidlersoul »

[quote=""przem_polo""]Gdyby nie felga,opona i tylnie lampy to nic ciekawego tu by niebylo.Gratki za pomysl.
Jakie masz plany jeszcze?[/quote]

Zgadzam się tym komentarzem, powiem nawet ze tylne lampy wogole efektu nie robią, tylko same felgi. Według mnie w większości aut brakuje pomysłów i modyfikacji. Nie jest potrzebnych dziesiątki spojlerów ale tu jest porostu za mało żebym mógł powiedzieć ze To tuning. Moje zdanie. Ale liczy się żeby Tobie się podobało .Moze jeszcze coś zmienisz.
pozdro
[size=12px]viewtopic.php?f=29&t=33142[/url]

Obrazek
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

a po co komu tuning?? nie znacie pojęcia styling?? moje auto też nie jest stuningowane i jestem z tego dumny, a jeżeli ktoś się czepia że Przemo nic nie zrobił, że nie można nazwać tego tuningiem itp... to proszę się dokształcić w tych waszych stylach tuningowych....

dziękuje dobranoc

ps. Przemo tak trzymać
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Zidlersoul""]Zgadzam się tym komentarzem, powiem nawet ze tylne lampy wogole efektu nie robią, tylko same felgi. Według mnie w większości aut brakuje pomysłów i modyfikacji. Nie jest potrzebnych dziesiątki spojlerów ale tu jest porostu za mało żebym mógł powiedzieć ze To tuning. Moje zdanie. Ale liczy się żeby Tobie się podobało .Moze jeszcze coś zmienisz.
pozdro[/quote]

na Ciebie też troszkę siądę, nie obraź się ale kupiłeś auto "gotowe" zamontowałeś "tłumik" i z Ciebie tjuner... ja wiem wcześniej o tym wspomniałem różne style rozni ludzie itp. Ale moim zdaniem Polo Przema to czołówka na forum i tak twoje auto jak i innych komentujących iż za mało tjuningu nie równa się do auta Przemka.

Oczywiście moje komentarze nie są personalne nie odnoszą się do osób tylko aut także odrazu mówie z mojej strony mega peace!
Awatar użytkownika
Roli
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Roli »

zgadzam się z Inco.. Przema polo robi naprawde robote i to grubą...

całe szczęście że nie zrobił badlook'a i nie włożył jakiś dziwnych lamp z przodu czy z tyłu ;]

a najważniejsze że auto zrobione z głową i samodzielnie !!!
sezon 2011
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420

\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

Post autor: Zidlersoul »

[quote=""incognito89""]

na Ciebie też troszkę siądę, nie obraź się ale kupiłeś auto "gotowe" zamontowałeś "tłumik" i z Ciebie tjuner... ja wiem wcześniej o tym wspomniałem różne style rozni ludzie itp. Ale moim zdaniem Polo Przema to czołówka na forum i tak twoje auto jak i innych komentujących iż za mało tjuningu nie równa się do auta Przemka.

[/quote]

I poco gadasz bzdury jak się nie znasz, co? kopiłem gotowe?Gdzie to przeczytałeś? należy już do mnie od 7 lat . Sam go zmodyfikowałem. Drugiej polowy tego co napisałeś ani nie komentuje bo szkoda słów.

.[quote=""Roli""]zgadzam się z Inco.. Przema polo robi naprawde robote i to grubą...

całe szczęście że nie zrobił badlook'a i nie włożył jakiś dziwnych lamp z przodu czy z tyłu ;]

a najważniejsze że auto zrobione z głową i samodzielnie !!![/quote]

Następny co myśli ze auto gotowe kupione było. Koledzy wiec jeden drugiego kryje.''cale szczęście ze nie zrobił badlloka'',taa... tak teraz piszesz a jak jeden z twoich znajomych zrobil by w swoim polo to zaraz bys komentarz wystawil..''Super robota''. Chcesz trochę po moim aucie pojechać bo negatywnie auto opisałem od twojego znajomego? ''nie włożył dziwnych lamp z przodu czy z tylu'', tymi słowami nie obrażasz jedynie mojego auta ale także każde Polo na forum co takie lampy ma!!! Następnym razem pomyślcie co piszecie.
[size=12px]viewtopic.php?f=29&t=33142[/url]

Obrazek
Awatar użytkownika
Roli
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Roli »

[quote=""Zidlersoul""]Następny co myśli ze auto gotowe kupione było. Koledzy wiec jeden drugiego kryje.''cale szczęście ze nie zrobił badlloka'',taa... tak teraz piszesz a jak jeden z twoich znajomych zrobil by w swoim polo to zaraz bys komentarz wystawil..''Super robota''. Chcesz trochę po moim aucie pojechać bo negatywnie auto opisałem od twojego znajomego? ''nie włożył dziwnych lamp z przodu czy z tylu'', tymi słowami nie obrażasz jedynie mojego auta ale także każde Polo na forum co takie lampy ma!!! Następnym razem pomyślcie co piszecie.[/quote]

sorry ale każdemu napisze że bad look wygląda źle bo wygląda....

lampy u nikogo mi się takie nie podobają i tyle !!.. i nie obrazan tylko pisze że lampy to nieporozumienia dla mnie.. ori jest ori

a Przema wg nieznam wiec ciężko abym go bronil bo jest kolegą..

poprostu ma zrobioną bardzo dobrze polóweczkę... tyle.....

PrzemO nie przejmuj sie innymi pamietaj że auto Twoje idzie w jak najlepszym kierunku... a świadczy o tym zaproszenie na vag event !!!!
sezon 2011
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420

\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

Spokój mi tutaj bo polecą "prezenty" dla nadpobudliwych.
Jak macie jakieś żale dąsy lub chcecie sobie popłakać na temat stylingu, lamp, bądź też montażu badlooka to róbcie to na gg albo pw
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Zidlersoul""]I poco gadasz bzdury jak się nie znasz, co? kopiłem gotowe?Gdzie to przeczytałeś? należy już do mnie od 7 lat[/quote]
W takim razie, przepraszam bo to źle rozszyfrowałem. Widziałem auto na allegro i myślałem, że trafiło w inne ręce. Co do reszty co napisałem podtrzymuje.

i fakt nie znam się.... :agree:
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

polo przemO dlamnie robi robote. raz ze smak tego autka jest mega,

co do autka przemo, jak inco napisał, czołówka. licze ze sie spotkamy w dzierzaznej, a jak nie trudno :)
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

wtrącę swoje trzy grosze: u przemka może faktycznie zmian jest niewiele, ale to jednak On - a nie ja dostał wejściówkę na event. to chyba o czymś świadczy :) mi w każdym razie wiele dało do myślenia. i zgadzam się z kozakiem: trzeba podążać za trendami, utrzymując jednocześnie indywidualizm - a tu jest on na pewno
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

ja osobiscie uwielbiam samochody lekko musniete stajlingiem, swoja droga mimo iz mialem juz kilka bynajmniej dla mnie ladnych samochodow, nigdy nie nazwalbym tego tuningiem a siebie tjunerem.

Ja tez sie osluchalem ze moje sex_en bylo seria i tylko wymienilem lampy i kiere :grin: i mimo tego, ze Cinquecento zbudowalem od podstaw lacznie ze SWAPEm uwazam, ze moje Polo bylo lepsze.

Dobra koniec tego gadania, Przemo dobre Polo tak trzymac.
Awatar użytkownika
Przem0

Post autor: Przem0 »

Dzięki panowie za wszystkie opinie, oczywiście rozumiem, że dla niejednego jest to zwykłe polo na felgach, o czym można było się przekonać np na zlocie ExtremeDay (Wacki, Paffcio byli i potwierdzą), że to co dla jednych jest wiejskim tuningiem dla drugich jest szczytem marzeń. Żadne auto nie dogodzi wszystkim oglądającym, ja to co chciałem to w większości już zrobiłem i jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
dogu

Post autor: dogu »

Nie sztuka jest zwrocic na siebie uwage spojlerami,neonami itp Sztuka jest zrobic to bez tego :grin:
Tobie to sie to udalo i to bardzo :) Tak trzymaj :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”