Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="krzychu20"]Mój brat cioteczny klawiszem był niedawno na emeryture się udał [/quote]
No on jest w moim wieku i ma 10 lat pracy jeszcze do emerytury spoko co :grin: ale byście nie chcieli mieć do czynienia z tą patologią co on ma, dziś mi gadał co ma za największego hardkora na oddziale: typ niepozorny taki po 50tce zamiata spacerniak grzeczny, a siedzi 13staka za to bo gwałcił 10 letnią córkę swojej szwagierki, jak wpadł to teściowa chciała donieść na policję to ją zakutał i gwałcił zwłoki 3 dni :shock: tak takie akcje są z życia wzięte :shock: :shock: :shock: Albo dziś jak siedzimy a ten do mnie widzisz typa i pokazuje mi gościa w wieku mojego ojca zwykły facet, a ten no to jest koleś z mojego oddziału własnie na przepustce łazi :shock:[/quote]
Tylko 13staka... Chory, Dziki kraj..
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Jakiś czas temu czytałem w gazecie, że klawiszowi kose sprzedał ktoś wieczorem na ulicy :glare:

Niestety taka prawda Karolu- media tylko dobrej sensacji szukają, a tragedie ludzkie dzieją się na co dzień :closedeyes:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Adrian_Malbork"]Tylko 13staka... Chory, Dziki kraj..[/quote]
No on to samo mówił, w USA na przykład masz tak rygorystyczne prawo, że od razy by za takie coś 100wę dostał i dziękuję dobranoc, generalnie mówi że robota musisz być twardy psychicznie i nie możesz być sadystą że gnoisz ich tam bo musisz pamiętać, że większości wyroki się kończą i kiedyś wychodzą i na wolności możesz dziada spotkać czy mają koneksje ze światem i mogą zrobić Ci pochodnię z auta czy z domu czy też rodzina może mieć ała , no różne kwasy są
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]
No on to samo mówił, w USA na przykład masz tak rygorystyczne prawo, że od razy by za takie coś 100wę dostał i dziękuję dobranoc, generalnie mówi że robota musisz być twardy psychicznie i nie możesz być sadystą że gnoisz ich tam bo musisz pamiętać, że większości wyroki się kończą i kiedyś wychodzą i na wolności możesz dziada spotkać czy mają koneksje ze światem i mogą zrobić Ci pochodnię z auta czy z domu czy też rodzina może mieć ała , no różne kwasy są[/quote]

O tak dokładnie trzeba dosyć dobrze "żyć" z nimi :closedeyes:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]O tak dokładnie trzeba dosyć dobrze "żyć" z nimi [/quote]
dokładnie takie same słowa powiedział, zresztą jak masz klawisza w rodzinie to pewnie podobne klimaty Ci opowiadał, ale ok 3jki na rękę ma i stopień chorążego po 5 latach pracy
Awatar użytkownika
Mark
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Mark »

Lece w kimono :)
Było 6N jest 6R /// mp3432
"Nie mam systemu w wersji PL, a jednak jakoś to nie przeszkadza pisać poprawnie."
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]dokładnie takie same słowa powiedział, zresztą jak masz klawisza w rodzinie to pewnie podobne klimaty Ci opowiadał, ale ok 3jki na rękę ma i stopień chorążego po 5 latach pracy[/quote]

Nie no w sumie widzę go raz na X czasu a i o robocie nie gadam bo w sumie taka jest, że lepiej nie wspominać, nie myśleć o niej lecz się odstresowywać :blush2:
Wczoraj był u mnie na chwilę, ciotkę przywiózł ;)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

ja z tym od siebie gadamy o autach bo też maniak vw ;D miał 6N 2 Passaty teraz Golf 4 :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]ja z tym od siebie gadamy o autach bo też maniak vw ;D miał 6N 2 Passaty teraz Golf 4 :D[/quote]

No to spoko :D
Szkoda, że ja maniaków VW mieszkających blisko nie mam :glare:
Jakbym z takim Paffciem na parafii mieszkał to codziennie chyba bym z nim w garazu, albo pod garażem siedział :crazy:

Chłopakom na roku jak coś opowiadam to tak na mnie patrzą: :shock:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Chłopakom na roku jak coś opowiadam to tak na mnie patrzą: [/quote]
a bo się gieeee za przeproszeniem znają ;) teraz to młodzi w Twoim wieku (tak wiem zabrzmiało jakbym był starym dziadem :rotfl: ) to tylko dupy imprezy pochlać nachapać się kasy i zero konkretnego celu, dlatego dobrze, że są ludzie z pasją co lubią coś robić co ma sens i można czegoś się z tego pożytecznego nauczyć ;) :amen:
Awatar użytkownika
Magiko
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Magiko »

U mnie na roku to samo jak coś zapytasz ich o swoje auto to nawet nie wiedzą jaki silnik mają
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]a bo się gieeee za przeproszeniem znają teraz to młodzi w Twoim wieku (tak wiem zabrzmiało jakbym był starym dziadem ) to tylko dupy imprezy pochlać nachapać się kasy i zero konkretnego celu, dlatego dobrze, że są ludzie z pasją co lubią coś robić co ma sens i można czegoś się z tego pożytecznego nauczyć [/quote]

Takich dwóch mam to tylko o chlaniu gadają bez kitu :closedeyes:
Dla innych znowu auto ma jechać i tyle :glare:
Jak im powiedziałem, że auto obniżyłem to zaraz- ty głupi po co Ci to, pourywasz sobie coś bla bla :banghead:
A z autami kilku to tylko do mechaników jeżdżą bo sami nic nie umieją zrobić :glare:

Taki mój rocznik to jeszcze pikuś- patrzę na te młodsze to to jest dopiero masakra :doh:

W technikum była ekipa to się o furach gadało ostro :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]W technikum była ekipa to się o furach gadało ostro [/quote]
a teraz masz nas i forum :piwo: :grin:
EDIT:
Myślałem, że skończy się jak na ważeniu z Witalijem, a tu... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=15mzYhph ... ure=fvwrel
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]chłop nie wytrzymał :crazy:
http://www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N ... _embedded#![/quote]

o kurde :D to uczucie kiedy nie można się śmiać a się chce wtedy najbardziej :rotfl:

[quote="MiSiEk-GDA"]a teraz masz nas i forum
EDIT:
Myślałem, że skończy się jak na ważeniu z Witalijem, a tu...
http://www.youtube.com/watch?v=15mzYhph ... ure=fvwrel[/quote]

A no mam Was :piwo: :D

Ten filmik widziałem :D

Edit: To 4-um to straszny zjadacz czasu :jester:
Chyba trzeba uciekać spać :blush2:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”