Wydaje mi się,że odbiór pod koniec przyszłego tygodnia.Nic mnie nie goni więc spokojnie będę ją składał ,jakieś małe prace będą trwać w miarę wolnego czasu . Jest jeszcze kilka rzeczy,których przesyłka trochę potrwa i wydaje mi się,że dopiero na wiosnę będzie poskładana w spójną całość .
To prawda .. Zderzaki,lewy błotnik czy tylna klapa były w innym odcieniu żółtego.Tak się czasem zdarza a naklejki z kodem lakieru niestety nie mam -teraz już nie ma się czym przejmować
[quote="Kuba"] cokolwiek[/quote]
nie no malowanie całej budy to rzeczywiscie pikuś
fajnie, będzie kolejne auto które wygląda dobrze nie tylko na zdjęciach z daleka
no to Kuba z niecierpliwoscia czekam na foty odswiezonego "kanarka" w przyszlym sezonie cos czuje ze rowniez i twoje polo zrobi niezly zamet w kraju co jak co ale na Cultstyle ladnie sie prezentowalo
Tak jak piszesz.. W przyszłym sezonie się przekonam co z tego wyjdzie jak już wszystko poskładam w całość
Kilka zdjęć już mam,jeszcze bez szyb ale wklejanie będzie rano i jeszcze nie spolerowany lakier.
Ramka na tylnej klapie w końcu zamontowana,dokładka GTI ORAZ halogeny. Kilka zdjęć poglądowych na świeży żółty
Możliwe,że z ramką emerycko-są 4 otwory na śrubki więc jest i ramka.Kilka podobnych rejestracji widziałem przyklejonych na taśmę lub klej do szyb.Nie chcę stosować takiego rozwiązania jeśli mam oryginalną japan klapę,w której jest odpowiednie mocowanie rejestracji.