Turzol - 6N@6N2 AVY 150PS Projekt

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

piekne 6n z elementami 6n2 i z motorem gti wzbudza zdecydowanie wiekszy podziw i satysfakcje niz kupic fabryczne auto, w fabrycznym lakierze gti, bo takie to kazdy burak ze wsi ktory zarobił na 2 miesiecznym zbieraniu truskawek za granica moze kupic i cfaniakowac pod "deskoteką" :)
Awatar użytkownika
Wojciechu
Członek honorowy
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

[quote=""Paffcio""]bo takie to kazdy burak ze wsi ktory zarobił na 2 miesiecznym zbieraniu truskawek za granica moze kupic i cfaniakowac pod "deskoteką"[/quote]
moze to nie miejsce na takie dyskusje, ale ten burak bedzie mial auto ktore zaprojektowal inzynier i zlozyla fabryka. Auto ktore od wyjazdu przez brame fabryki jest autem o zylce sprotowej...

[quote=""d4ri0""]że kupić bezwypadkowe 6n2 GTi graniczy z cudem więc dlatego poszedł tą drogą[/quote]
czym sie rozni powypadkowe 6N2 od 6N z przegnitą konstrukcją? w 6N2 przynajmniej wiesz ze ci profile, kontrukcja i podluznice nie gnija oslabiajac auto

[quote=""d4ri0""]Ale projekt robi wielkie wrażenie i wzbudza podziw[/quote]
zawszetak uwazalem i za to wielki szacunek
I kierowca zlotu Bronisławów 2006
II kierowca zlotu Kozienice 2010
I auto zlotu Bronisławów 2006
II auto zlotu Ślesin 2007
BMW 330i @18" : http://www.youtube.com/watch?v=6k5OeCIZiFs
A3 1.8T@17" & Koni gewinde
[url=http://www.czekolandia.krakow.pl
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

A ja jednak jestem za tym żeby auto robić od podstaw. Jeśli zadbać o wszystkie szczegóły montażu to napewno to auto będzie lepiej złożone niż gdy wyjechało z fabryki. Jak samochód leci na taśmie to nie ma mowy o indywidualnej dokładności. Nie wiem jak jest w vw ale wiem doskonale jak jest w fiacie. Co chwilę jest "p.... Nie ty tym będziesz jeździć"

tak więc trzymam stronę Turzola i trzymam kciuki za to by kiedyś ukończył projekt.

Szkoda że obecne polo nie zostanie skończone tylko zostaje zmieniona baza
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

turzol bszukaj wytrwale budy i poświeć długi weekend na przerzucenie maneli bo szkoda by było sprzedawać
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""vwkas18""]turzol bszukaj wytrwale budy i poświeć długi weekend na przerzucenie maneli bo szkoda by było sprzedawać[/quote]

kas cały czas szukam. Na razie bezskutecznie.
Buda musi być igła pod względem blacharskim, lakier i tak przejdzie całkowitą korektę maszyną więc nie musi się świecić
Ciężko jednak upolować 5 furtek w czarnej perle a jeszcze trudniej w kodzie candy red
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”