częste mycie od czasu do czasu jakiś wosk, ale nie ma co się oszukiwać idealny nie jest, bo nie jest nowy, a zdjęcia wiadomo, na nich wszystko jest ładne
[quote=""Przem0""]a zdjęcia wiadomo, na nich wszystko jest ładne[/quote]wiadomo, na fotkach nie widać niedoskonałości lakieru. co nie zmienia faktu, że zadbany LP3G nieźle broni się na zdjęciach
[quote=""przem_polo""]Gdyby nie felga,opona i tylnie lampy to nic ciekawego tu by niebylo[/quote] "nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę toną spojlerów i neonów.. sztuką jest zrobić to bez nich"
Piekna polowka. Powiedz mi, miales jakies problem z zamontowaniem listew bocznych z 6n2? Bo juz od dawna chce to zrobic, ale troche sie balem, ze bedzie problem z montazem. Pozdro
[quote=""przem_polo""]Gdyby nie felga,opona i tylnie lampy to nic ciekawego tu by niebylo.[/quote]
gdyby... ale sa......dziwia mnie takie komentarze bo polowa aut w PL tak jest zrobiona :!:
....koło gleba nic wiecej nie trzeba....
oprocz tego co wyzej tysiac innych rzeczy których pewnie nie zauwazyłes,no ale jak to sie mowi w swiadku piłkarskim "Kibic gra najlepiej" :mrgreen:
ja dodam swoje 3 groszę
koło super jest nie typowe mało oklepane na VW
gleba też syta
lakier jak na swoje lata trzyma bardzo dobry stan przynajmniej z foto
rzeczą która mi tutaj nie pasuje to niestety tylnie lampy i kierunki w błotnikach
co do postu przem_polo to czasem mniejsze mody są lepsze niż milion nieprzemyślanych nie trzymających spójności
Kierunki przednie i boczne są przydymione pomarańczowe więc do siebie pasują, wiem że tylne lampy w tym wypadku mogą się nie podobać, ale nie przewiduje na razie zmiany.Jest inaczej i mi się podoba, choć nie mówię, że za jakiś czas nie wrócę do tego co było wcześniej
Przem0 przednie są ok bo o ile widze masz postojówki włożone
bardziej chodzi o te boczne... są po prostu za czarne ja bym pomyślał za włożeniem zaślepek wolfa i cześć
[quote=""vwkas18""]bardziej chodzi o te boczne... są po prostu za czarne ja bym pomyślał za włożeniem zaślepek wolfa[/quote]
To moglaby byc dobra opcja.
Wystarczy cos napisac i zaraz wiekszosc znajdzie chec zaczepki.
Nie siedz tutaj jakis bbs,jest cos innego.Naciag na 8j tez dobry.Gleba dopasowana.
Tylnie lampy to rzecz gustu.Lepsze te niz z 6n2.Przod tyl daje rade.
Jakbys wygladzil przedni i odswiezyl lakier,byloby naprawde super.