niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rzezin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rzezin »

Kolego, ten materiał na podsufitówce na zdjęciu to pościel na kołdrę dla dzieci. Wiem bo czytałem ten temat na ClubPolo.co.uk :)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""rzezin""]Kolego, ten materiał na podsufitówce na zdjęciu to pościel na kołdrę dla dzieci. Wiem bo czytałem ten temat na ClubPolo.co.uk :)[/quote]

ciekawy pomysł :D to wiem czego mam szukać....pościeli :grin: hehehe....

[quote=""wrotek_poz""].nie widzę tego , poczekam aż będzie całość auta przedstawiona[/quote]

Dokładnie, jak wszystko do kupy poskładam to zobaczymy i wtedy każdy oceni według swojego gustu i guściku. Najważniejsze że ma mi się podobać. Każdy robi według siebie i pod siebie a nie dla kogoś, sam jestem ciekaw efektu końcowego.
Awatar użytkownika
Kamillos
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kamillos »

a mi sie baardzo podoba :) sam zderzak, bo jak na aucie to bedzie wygladalo to zobaczymy :)
Awatar użytkownika
nowaczek087
Początkujący
Początkujący

Post autor: nowaczek087 »

powiem wam że na zywo super to wyglada :D i mysle ze na aucie taki sam efekt bedzie :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

a ja się nie wypowiem dopóki nie zobaczę gotowego efektu na aucie, ale fakt stickerbombów mocny wysyp ostatnio nie tylko u nas na forum :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""_edi""]Wywal tego Vw Burger Kinga, bo psuje efekt. Ciekaw jestem jak to aucie będzie wyglądało.[/quote]

Jak pisał edi tak się stało, został zaklejony 4 innymi naklejkami, od razu lepiej wygląda. W tym tygodniu zostały wymienione osłony przegubów i od czwartku łatałem dziury w podłodze (te okrągłe gumy z podłogi wyleciały) Dziś już wszystko skończyłem zaklejone zakonserwowane. Przy okazji zrobiony został porządek wewnątrz auta (odkurzone i umyte). A na sam koniec autko zostało całe umyte.

Foto podglądowe podsufitki, jakoś zdjęć słaba, jak będzie pogoda to zrobię fotki jak to w aucie wygląda.

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Zastanawiam się czy słupków i tylnej półki nie zrobić tym samym materiałem, czy zostawić jak mam czarne. Cały czas szukam jakiś fajnych przednich foteli skórzanych.
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

ciekawe to je :grin:
Ja myslę ze słupki zostaw czarne, w kracie jest czarny motyw wiec będzie to dobrze wyglądało
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""Borek""]ciekawe to je :grin:
Ja myslę ze słupki zostaw czarne, w kracie jest czarny motyw wiec będzie to dobrze wyglądało
[/quote]

Tak zostawię :grin: A w ogóle to mam taki pomysł,żeby zamiast kupowania foteli, to obecne fotele i kanapę na nowo obszyć, boczki czarne a środek taką kratą? Tylko trzeba trochę kasy wywalić a tu brak funduszy.
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Krata fajna,ale nie myslales o tym by dac ta z gti.Taka jak wystepowala w golfach mk1.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

[quote=""niuniek84""]

Tak zostawię :grin: A w ogóle to mam taki pomysł,żeby zamiast kupowania foteli, to obecne fotele i kanapę na nowo obszyć, boczki czarne a środek taką kratą? Tylko trzeba trochę kasy wywalić a tu brak funduszy.[/quote]

tak będzie wg mnie ok. Jestem ciekaw końcowego efektu. Tylką półkę też bym czarną zostawił. Pędzie elegancko. :oki:
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""przem_polo""]Krata fajna,ale nie myslales o tym by dac ta z gti.Taka jak wystepowala w golfach mk1[/quote]
chciałem dać ale nie mam gti i t dlatego nie robiłem tego, jakbym miał GTI to wtedy byłaby czerwona :grin:

W tym tygodniu czeka mnie wymiana oleju i filtrów, wszystko już zakupione, tylko nie ma chęci :grin:

SZUKAM FAJNYCH SPORTOWYCH FOTELI KONIECZNIE CZARNE, MOŻE KTOŚ COŚ WIE GDZIE KTOŚ MA :grin:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Podsufitka dobrze wygląda też planuje obszycie foteli i kanapy materialem w kratke . Sam ją obszywałeś ?
Obrazek
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""Kuba""]Sam ją obszywałeś ?[/quote]

Podsufitkę sam robiłem, potrzebny klej tapicerski, materiał, trochę czasu i gotowe :grin:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Fajne kubły z z obszyciem siedziska i oparcia foteli zrobią robotę.
Obrazek

Masz tyle szczęścia, że do Polo bez problemu podchodzą te z Golfa Mk3 i z 6n2. Do siebie (Punto) musiałem się trochę naszukać, a i tak czeka mnie kombinowanie. Materiał masz, wzór fajny (o ile będzie taki jak na podsufitce), więc do dzieła man ;)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

edi właśnie też nad tym się zastanawiałem, żeby obecne fotele obszyć albo kupić jakieś zniszczone kubły za małą kasę i je wtedy obszyć taką kratą jak mam. Fotele cały czas szukam.

Doszły kolejne naklejki na auto i 76 na dekle :grin:

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”