[quote=""Aoox""]Dla mnie właśnie liczy się to, że u Turzola nie ma lipy! Na pierwszym miejscu brak druciarstwa i wszystko tak jak zaprojektowane. Nie kręcą mnie projekty typu, jest koło, jest gleba to jest ***********. W większości takich aut syf jak nie mało, wszystko trzeszczy, brak dopracowanych detali, itp. Przykład innego dopracowanego auta w najmniejszym detalu? Vide Borek, auto które widziałem na żywo i Polo wygląda w każdym najmniejszym zakamarku tak, jakby wyjechało z fabryki.[/quote]
thx za dobre słowo.
Staram się jak mogę, jak widzisz wymieniam sukcesywnie sporo teili na nówki sztuki. Oczywiście nie kupuje wszystkiego u Kulczyków bo poszedłbym dawno z torbami, ale mam dojścia tu i ówdzie więc korzystam

Poza tym mam niezłą frajdę przy doposażaniu tego egzemplarza w różne frykasy. Żona już dawno uznała, że dla niej te wszystkie bajery i są zbyteczne, ale jak mam z tego radochę to czemu miałaby mi zabronić
[quote=""Aoox""]Teraz pytanie do Artura. Podłączyłeś MFD tak jak w fabryce? Tzn. sygnały z ABS, gali, itp?[/quote]
A na adapterze uniwersalnym iso-mfd nie lecą te sygnały? Sygnał z Gala jest na bank bo funkcja ta jest realizowana, a co do ABS to nie mam pojęcia.
[quote=""Iceman""]Jedni lubią rybki, a drudzy akwarium

mimo wszystsko Aoox trochę za bardzo generalizujesz, jest na forum przynajmniej kilka przykładów gdzie nie tylko koła i gleba sie liczy, a stan auta jest naprawdę godny[/quote]
Jestem tego samego zdania, auto Aooxa, Borka i kilka innych są tego najlepszym przykładem
[quote=""Iceman""]a co do tego projektu to bardzo lubię do niego zaglądać, a kolejne fanty nie ukrywam, że wywołują u mnie niemałą nutę zazdrości ;-)[/quote]
Nie ma co zazdrościć, tylko szukać, kupować, montować
[quote=""vwkas18""]
dlatego nie ma w tym aucie silnika z GTI

[/quote]
kas, koło będzie odpowiednie obiecuje

Serce z GTI było, przygotowane i rozebrane pod remoncik. Zrobiłem głupotę i sprzedałem a teraz nie mogę odżałować

Ale części do niego mam całe kartony (m.in. nowy wał, zawory, panewki etc) więc jeszcze przyjdzie czas na swapa. Na razie żonce starcza 75 kuniów