Moj brat tez rodzil ze swoja zona, potem jak opowiadal to mowil, ze rozne rzeczy mu wykrzykiwala w klotniach, ale takich wyzwisk pod swoim adresem i nie tylko to jeszcze nigdy w zyciu nie slyszal
hmm niestety siedziałem tylko przed salą operacyjną bo była cesarka....przeżycie hmmm to były 2 miechy oczekiwania na wyjście pociech ze szpitala ...
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
[quote="polakotek"]Moj brat tez rodzil ze swoja zona, potem jak opowiadal to mowil, ze rozne rzeczy mu wykrzykiwala w klotniach, ale takich wyzwisk pod swoim adresem i nie tylko to jeszcze nigdy w zyciu nie slyszal [/quote]
to wtedy poznaje sie dopiero kobiete.co mysli o tobie :crazy:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="polakotek"]Moj brat tez rodzil ze swoja zona, potem jak opowiadal to mowil, ze rozne rzeczy mu wykrzykiwala w klotniach, ale takich wyzwisk pod swoim adresem i nie tylko to jeszcze nigdy w zyciu nie slyszal [/quote]
To co on jej uczynił tam, że tak mu się dostało :crazy: ??
[quote="PaY"]hmm niestety siedziałem tylko przed salą operacyjną bo była cesarka....przeżycie hmmm to były 2 miechy oczekiwania na wyjście pociech ze szpitala ...[/quote]
Pamiętam, jak Aga na forum ze szpitala pisała, chyba to były moje początki tutaj jak cała rzecz się działa
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Moj brat tez rodzil ze swoja zona, potem jak opowiadal to mowil, ze rozne rzeczy mu wykrzykiwala w klotniach, ale takich wyzwisk pod swoim adresem i nie tylko to jeszcze nigdy w zyciu nie slyszal [/quote]
To co on jej uczynił tam, że tak mu się dostało :crazy: ??
[/quote]
A ja wstalem i teraz godzina w taksowce i bede na miejscu bo mam znowu mikrozlecenie (chociaz podpiete pod moja normalna robote wiec nie bedzie dodatkowych $$, ale przynajmniej zobacze to i owo ).
[quote="Tony"]ja narazie takiego tematu nieprzewiduje,bronie siee [/quote]
ja z autopsji nie znam, natomiast znam z relacji najlepszych kumpli jak im się synowie czy córy rodziły, to generalnie masz przeżycie które do śmierci pamiętasz i mitem jest to, że po masz wstręt do "tych" spraw.