[quote=""mario'""]edi mając auto u lakiernika myślałeś coś nad modami przedniego zderzaka :?:[/quote]
Nie, ale za to pomyślałem o drugiej stronie auta aczkolwiek to dopiero jak będę miał klapę od Sławka
[quote=""mario'""]gute idee :oki:[/quote]
Widzę, że Ty już wiesz o co chodzi ale póki klapy nicht to pomysł zostaje tylko w głowie.
A Sławek też coś ładnego i stylowego modzi, ale zresztą nie będę się wypowiadał za niego
Ciekawy pomysł z tymi pink kółeczkami!!! haha No i dokładka najlepsza z możliwych...
Gdybym to ja modził to bra poszła by out, ale ma się podobać Tobie!!!
Ciekawie i bez przesady...
A u Ciebie będzie jeszcze niżej??? Czy zostaje jak jest???
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha
[quote=""Alwaro89""]A u Ciebie będzie jeszcze niżej??? Czy zostaje jak jest???[/quote]
Będzie ciut niżej, bo odboje utwardziły zawias i można popuścić wreszcie dupsko niżej - aż nad samą oponkę
Jeszcze nie odebrane od lakiernika, mam nadzieję że rurektuning będzie miał gotową swoją klapę, wtedy ja biorę jego starą i też leci do fachowca na szlif. Mam nadzieję, że będzie gotowa przed ogólnopolskim. Poza tym jest parę małych kosmetycznych zmian, ale dokładnie co i jak okaże się po odebraniu autka.
[quote=""Borek""]Sam chciałem zrobić przód na gładko tak jak ma Dziencioł, w rezultacie zrezygnowałem i dobrze bo wczoraj zauważyłem z przodu ślad po lekkim stuknięciu i minimalnie pęknięty bezbarwny-gdyby tam było klejone i szpachlowane to pewno bym zbierał płaty z chodnika [/quote]
zawsze mozna zaspawać wneke plastikiem
Ehhh jakiś czarny piątek dziś jest - z rana informacje, że są jakieś mega problemy z polerką felg i cholera wie czy nie trzeba będzie zaś lakierować, później telefon od lakiernika, że polo najwcześniej wróci w środę, wszystkie prace się niesamowicie wydłużają. Na dodatek pogoda iście z dupy i jakieś choróbsko, które mnie zbiera... :banghead:
Auta brak więc mam czas pomyśleć nad tylnymi lampkami - albo hella black, albo te z 6n2, ale ostatnio przysło mi do głowy zupełnie inne malowanie - ciekawe jak by to wyglądało na żywo.
_edi
Nie kombinuj Moim zdaniem seryjne lampki z 6N2 są git, ale i Hella Black też wymiatają Tutaj widzę raczej 6N2 dupkę, ale to już Twoja w tym głowa co będzie