W Piątek zostały zmienione amortyzatory na sportowe o skróconym skoku 25mm, te co miałem na przodzie to padaczka (na śmieci tylko się nadają, a tylne dwa lata temu były kupione więc są dobre jeszcze i na sprzedaż
Mam taką sprawę................(bo po zmianie strasznie mi obcierają i auto siedzi niżej niż na seryjnych amorkach i sprężynach WEITECA) Mam felgi 15 o ET25 i opony 195/45, cały czas tak będę miał że będzie mi obcierało jak będę jeździł? na zakrętach mi nie obciera tylko jak jadę po nie równych drogach. Dobrze że teraz zima to stalowe felgi założę.
Albo muszę zmienić felgi o większym ET lub wyklepać nadkola? A jak zmienię opony na węższe jakiś naciąg to też może trzeć????
Podczas weekendu dużo siedziałem na necie i powstał nowy pomysł na przyszły sezon, nowy PROJEKT TO BĘDZIE NIESPODZIANKA. W pierwszym poście jest mała podpowiedź :crazy: hehehehe Oby wszystko poszło po mojej myśli i się udało
[quote=""niuniek84""]
Mam taką sprawę................(bo po zmianie strasznie mi obcierają i auto siedzi niżej niż na seryjnych amorkach i sprężynach WEITECA) Mam felgi 15 o ET25 i opony 195/45, cały czas tak będę miał że będzie mi obcierało jak będę jeździł? na zakrętach mi nie obciera tylko jak jadę po nie równych drogach. Dobrze że teraz zima to stalowe felgi założę.
Albo muszę zmienić felgi o większym ET lub wyklepać nadkola? A jak zmienię opony na węższe jakiś naciąg to też może trzeć????
A można jakoś jeszcze usztywnić???[/quote]
Założyć twardy odbój
Ja nie poprę swoich przedmówców...
Teraz front wygląda o niebo lepiej, a jak chcesz trochę bardziej "agresywnego" wyglądu polecam to:
viewtopic.php?f=6&t=4285&p=111461&hilit=abt#p111461 -> http://moto.allegro.pl/abt-vw-polo-6n-s ... 07218.html
Dodatkowo, do zachowania spójności zalecałbym wymianę tylnych lamp na zwykłe z pomarańczowymi kier.
tylne lampy mam oryginalne także na wiosnę pewnie zostaną założone, już jeździłem na nich jakiś czas.
Czas na pomalowanie letnich kółek, zostaje ten sam kolorek czyli pomarańcz, lecz zastanawiam się nad dekielkami, chyba białe i wewnątrz nich pomarańczowa naklejka 76
Na wiosnę szykują się wielkie zmiany w aucie (mam nadzieję że uda mi się wszystko w czasie zimy)
dziś kolejny dzień walki z felgami, wczoraj zostały wyczyszczone, a dziś pomalowałem w kolorek, a jutro będę malował clarem
oto efekt dzisiejszej porannej pracy:
z dekielkiem eksperymentuję albo jak było cały czarny albo tak jak jest teraz pomalowany czyli na biało i pochlapany pomarańczą. I jeszcze na środek chcę przykleić pomarańczową naklejkę 76
[quote=""JuStIcE""]Hie hie, zdradź nam swoje niecne plany[/quote] wnętrze auta i jeszcze kilka rzeczy
To jakis fajny "eletric orange" czy tym podobny jest? bo na zdjęciach ciężko ocenić
z dekielkami myśle że średni pomysł bo raczej nikt nie pozna się na tym zamysle artystycznym i bedzie myślał że po prostu się uje...y przypadkiem