Niestety spięty jest z elektroniką 6N2. O oślepianie się nie boje bo auto jest sztywne i dupa się raczej nie ugina, bardziej mi chodzi o Policję. Bubu chcieli zabrać dowód za fabryczne ksenony w GTI...
[quote="Olo"]Niestety spięty jest z elektroniką 6N2. O oślepianie się nie boje bo auto jest sztywne i dupa się raczej nie ugina, bardziej mi chodzi o Policję. Bubu chcieli zabrać dowód za fabryczne ksenony w GTI...[/quote]
mi ostatnio też chcieli zabrać dowód, ale przecież samopoziomowanie jest wymagane w nowych autach a w tych przed 2004 rokiem nie z tego co się orientuję. Poza tym jak Ci zabiorą dowód to za 40pln go odzyskasz...
Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy... Póki co rewelacja.
Z racji tego, że od wtorku wracam tam, gdzie moje korzenie -> Górny Śląsk - może będzie kiedyś okazja, żeby zobaczyć na żywo cudeńko .
[quote="maziunia"]może będzie kiedyś okazja, żeby zobaczyć na żywo cudeńko[/quote]
Może będzie w końcu okazja zobaczyć te i inne grube projekty na zlocie Ogólnopolskim. Bo powiem tak - zdjęcia nigdy nie oddadzą w pełni tego jak wygląda auto. Wiem bo je widziałem (co prawda w nocy, ale i tak robiło wrażenie). A teraz z "nowymi" zderzakami to już jest kozak.
Wyciągnąłem dziś ulepa z garażu bo dawno słońca nie widział, proszę nie komentować szczelin i krzywych kierunków bo to wszystko będzie oczywiście dopieszczone :piwo: