[6n2] rivierablau by Filipovic // Artec L 13 str.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

jest ok
Obrazek
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

[quote=""vwmaro""]Ciekawie się prezentuje to koło na Twoim polo, ale tak jak napisałeś profil opony musi być trochę niższy a dystanse jakie planujesz założyć ?[/quote]

adapter po 35mm na koło i profil opony 40' i byłoby ok, można by było jakiś spas osiągnąć.
F
Filipovic
Swój
Swój

Obrazek

Takie małe zdjęcie, dokładeczkę sobie polakierowałem w czarną perłę .. ;)
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

wrzuć jakieś foto z bliska, też planuję taki manewr :oki:
F
Filipovic
Swój
Swój

Obrazek

Tylko takie coś jeszcze mam, pod słońce coś by dało radę zobaczyć. Fajnie kolor wyszedł .. ;)
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

jestem na tak, dobrze wygląda front. wisienką na torcie by były wycieraczki z lupo gti :piwo:
F
Filipovic
Swój
Swój

Hmm a czym one się różnią? Ja u siebie mam aeroboshe i nie narzekam. Wizualnie jak i praktycznie bdb ;)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Filipovic""]Hmm a czym one się różnią? Ja u siebie mam aeroboshe i nie narzekam. Wizualnie jak i praktycznie bdb ;)[/quote]
Różnią się ramionami. Te z Lupo są przystosowane pod Aero od samego początku i lepiej zbierają wodę :) Zobacz sobie u Paffcia :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
F
Filipovic
Swój
Swój

Hmm, zbieranie wody chyba jest uzależnione od wycieraczki nie od samego ramienia? ;) Hmm zastanowię się później nad tym.
Z niusów to wymienione filtry, olej, konserwacja podwozia.

Mam kilka pytań, czy ksenon jest narażony na parowanie przy szczelnym koloszu przez gumę ochraniającą palnik z tyłu bądź inne miejsca? Staram się wykluczyć nieszczelny klosz i myślę jakie miejsca wziąć pod uwagę.

Wie ktoś może jakie nakretki są na gwincie KW? Jakie mają wymiary, chciałbym kupić stalowe, a nie mam pojęcia jaka średnica ma być, skok gwintu etc.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Napisz do przedstawiciela KW Polska, jak mu podasz numer gwintu to Ci dobierze nakrętki, albo powie jakie mają być zebyś sobie dotoczyl.
Ori są plastikowe i wszystko fajnie jak kręcisz gwintem raz na miesiąc, bo jak się zapiecze to pozostaje szlifierka :D
Obrazek
F
Filipovic
Swój
Swój

Troszkę wołają za te nakrętki, ale chyba skusze się na nie. Od razu trzeba będzie zregenerować dla świętego spokoju zestaw.

--

Odnośnie nowości, polakierowałem sobie w pianoblack lusterka, zamówiłem nowe sprzęgło, następnie przyjdą nowe przewody, świece, tarcze, bębny, odświeżenie zacisków też się przyda, z aso kilka pierdół wpadło. Co do koła na nowy sezon...

Obrazek

Artec L 4x100 16 7,5/8 cala.. czyli takie szerokości jakie chciałem. Na to oponki 165/40 i 45 na tył.
Awatar użytkownika
Ala
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Ala »

już sie nie moge doczekac jak założysz felgi, w połączeniu z kolorem auta będzie nieźle :) jak będą finalnie wyglądać ori, poler czy jakoś malowane rotory ?
F
Filipovic
Swój
Swój

Na razie facet ma Alu rotor polakierowany w czarny mat, to będzie ściągnięte i zastanowię się nad rotorem wypolerowanym bądź oryginalnym srebrnym. Myślę te 2 opcję będą pasować najlepiej.
Awatar użytkownika
Ala
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Ala »

jestem za polerką! :) najlepiej prezentuję się w słońcu, ale obie wersje będą dobre, rośnie kolejne grube 6n2 :)
F
Filipovic
Swój
Swój

Spróbuje pościągać lakier z rotorów bez odkręcania rantów.

Obrazek

Po wyciągnięciu z kartonu myślałem, że to 17. ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”