[quote="Marcinek"]Nie wiem jak u was, ale u mnie deszczyk pada i śnieg znika [/quote]
u mnie to samo wszystko ładnie czarne się robi. Tak się zastanawiam za co my do cholery płacimy te podatki na drogi w cenie paliwa ?? teraz jechałem do pracy to istna masakra :banghead: całe drogi uwalone pokruszonym asfaltem, takim jak Paffcio sobie zderzak załatwił, do tego dziury że latasz kierownicą kręcisz jak oszalały by w nic się nie władować do tego pełno pułapek: głębokie dziury, których nie widać, bo stoi w nich woda :banghead: Jechałem traktem Św. Wojciecha czyli główna droga wjazdowa do miasta od strony Łodzi, to 50 na godzinę i tylko się modlić by nic nie urwać i nie oberwać kamieniami.... Czasem myślę, że już w Rosji mają lepsze drogi jak tutaj :doh: :doh: :doh:
Ja wam muszę kiedyś nagrać filmik i pokazać, bo większość nie wierzy tylko Ci co mieli okazję tu jeździć to mówią, że nie zazdroszczą Fajne kibice będą mieć przywitanie na euro jak autami tu przyjadą
Panowie chyba nie byli w okolicach Rybnika, tam to dopiero masakra ;s
Droga ma niby niewielkie dziury - bo po 5cm głębokości tak na oko ale co dziwne znajdują się one w równym odstępie i wrażenie jest jak w pociągu (ciągłe stukanie).
Swoją drogą kierownica mi jakby drapała o coś ;s Nie mam pojęcia o co, jakby jakiś plasticzek się tam dostał oO Nie wiecie co to może być? Oo