[quote=""Paffcio""]
Skfarek
ja czekam na filmik z dzwiekiem jak to mruczy

:mrgreen:[/quote]
[quote=""suff""]najs. zobaczymy co to potrafi

[/quote]
Będzie będzie muszę tylko auto umyć bo przebrudna fleja teraz i wstyd pokazywać ;-)
[quote=""vwkas18""]
Skfarek przejeździsz ok 100 km zobaczysz jak to zacznie chodzić :acute: tylko nie katuj

wymień sobie wszystkie!! elementy gumowe wiaszaków na nowe od Bosala lub innego renomowanego dystrybutora tłumników (byle nie z polskiech) lub z PU
będzie lepiej wisiał zyska sztywnośći -ponieważ tłumniki z kwasu są cięższe[/quote]
Nie będę katował zwłaszcza, że zostało mi jeszcze parę kilosów do skończenia neverending dotarcia ;-)
Wieszaki już są nowe bo ostatnio wymieniałem. A te poliuretanowe to są normalnie w dystrybucji w zakładach tłumikarskich czy trzeba specjalnie zamawiać, dużo droższe są?
W sobotę zarzuciłem nowe kółka na tył, prześwit w nadkolu się powiększył trochę, wrażenia z jazdy brak bo nie miałem jeszcze kiedy się przejechać :blush2:
Zamówiłem rozpórkę dolną przednią stalową Wiechersa i myślę też nad jednym szerokim tylnych zderzakiem (poprzedni namierzony się :censored: ) w LD5D, ma wycięcie na końcówkę wydechu i przez to jest do wzięcia za 100 zł (więcej pikczerów mam dostać na maila).