Toto - Black & Gold Project

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dogu18
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dogu18 »

[quote=""Toto""]
skąd wiedziałem, że napiszesz w temacie :grin:

felga jak felga...BBS RS 764 + Nankangi 165/45 :)
na razie wygląda tak:

Obrazek Obrazek[/quote]

felga fajnie wygląda a jak ją zrobisz na złoto czarno to będzie super ale ja zamiast matu zrobił bym czarny połysk żeby z budą sie komponowało.

pozdrawiam
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote=""dogu18""][quote=""Toto""]
skąd wiedziałem, że napiszesz w temacie :grin:

felga jak felga...BBS RS 764 + Nankangi 165/45 :)
na razie wygląda tak:

Obrazek Obrazek[/quote]

felga fajnie wygląda a jak ją zrobisz na złoto czarno to będzie super ale ja zamiast matu zrobił bym czarny połysk żeby z budą sie komponowało.

pozdrawiam[/quote]właśnie mat wydaje mi się odpowiedniejszy :) bardzo fajnie wyglądają te felgi w czarnym macie:

Obrazek Obrazek
albo jeszcze taki mat...ten to w ogóle mi ryje beret:
Obrazek Obrazek[quote=""JuStIcE""]Zacnie będzie przyjacielu :piwo: Kiedy mierzenie?? :D[/quote] dzięki :) a co do mierzenia to nie teraz, jak będzie czas felga idzie do malowania, śrubki do złocenia, no i trzeba zamówić dystanse na tył, ale z doświadczenia Paffcia wiem jakiej grubości zamówić :grin: dopełnieniem felgi byłyby oryginalne dekielki BBS Black & Gold, tylko po pierwsze w Polsce nie do dostania, a po drugie komplet na felgi kosztuje ok. 300-400zł...jestem gotów tyle dać, tylko niech ktoś mi powie gdzie je kupić :glare:

Obrazek Obrazek
bajka :grin:
Ostatnio zmieniony 17 mar 2012, 19:59 przez Toto, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Ja bym nie wytrzymał i jak koło poskładane, to bym mierzył od razu :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""JuStIcE""]Ja bym nie wytrzymał i jak koło poskładane, to bym mierzył od razu :P[/quote]
ostatnio wrzucałem letnie i nie chce mi się już kręcić...tym bardziej, że koza jest i szpara między oponą i nadkolem by była spora...założę koła jak będą zrobione i jak będzie gwint skręcony :grin:

Obrazek

Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

Dekielki mogę Ci ogarnąć... wprawdzie nie tak zajefajnie, ale jeśli masz je czarne, to złote loga BBS mogę Ci podesłać... jeśli sobie stryjenka życzy oczywiście ;)
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

1. Podpisuję się obiema rękami za produkcjami Grzecha - zawsze profi robota, a w oczekiwaniu na ori dekle musisz coś przeca mieć.
2. Moje zdanie na temat kółek znasz, nigdy nie uważałem, że to słabe koło, bo to nieprawda, ale oczekiwałem czegoś albo grubszego albo bardziej nietypowego. Jednak felga to nie noga i zawsze można ją zmienić jak będziesz rozwijał projekt. Grunt, że Ty jesteś w 100% zadowolony, a jesteś na pewno :)
3. Marcinkiewiczowe "Yes!Yes!Yes!" że jednak koncepcja czarno-złota wzięła górę i będziesz szedł w tym kierunku.
4. Vento z foty jest przegrube, prawdopodobnie pisząc to pośliniłem się nawet :P czaruj z lampami jak ten gość, dawno nie widziałem tak zaje$%#&* frontu. Widok jego ryja zabija :jester:
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""Toto""]oryginalne dekielki BBS Black & Gold, tylko po pierwsze w Polsce nie do dostania, a po drugie komplet na felgi kosztuje ok. 300-400zł...jestem gotów tyle dać, tylko niech ktoś mi powie gdzie je kupić [/quote]
Na ebayu nic nie ma.Strona firmowa bbs.Moze sprowadza.
Grubo sie zapowiada i mam nadzieje,ze tak bedzie.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Grzechu""]Dekielki mogę Ci ogarnąć... wprawdzie nie tak zajefajnie, ale jeśli masz je czarne, to złote loga BBS mogę Ci podesłać... jeśli sobie stryjenka życzy oczywiście ;)[/quote] madmaxowi chyba podobne ogarniałeś na zeszłoroczny Zlot :) oczywiście skorzystam z oferty, tylko obecne kapsle jakie mam to standardowe z logo VW :)
[quote=""_edi""]1. Podpisuję się obiema rękami za produkcjami Grzecha - zawsze profi robota, a w oczekiwaniu na ori dekle musisz coś przeca mieć.
2. Moje zdanie na temat kółek znasz, nigdy nie uważałem, że to słabe koło, bo to nieprawda, ale oczekiwałem czegoś albo grubszego albo bardziej nietypowego. Jednak felga to nie noga i zawsze można ją zmienić jak będziesz rozwijał projekt. Grunt, że Ty jesteś w 100% zadowolony, a jesteś na pewno :)
3. Marcinkiewiczowe "Yes!Yes!Yes!" że jednak koncepcja czarno-złota wzięła górę i będziesz szedł w tym kierunku.
4. Vento z foty jest przegrube, prawdopodobnie pisząc to pośliniłem się nawet :P czaruj z lampami jak ten gość, dawno nie widziałem tak zaje$%#&* frontu. Widok jego ryja zabija :jester:[/quote]od tego szukania już na prawdę głowa bolała :grin: też myślałem, że wskoczy coś bardziej nietypowego i grubego, ale ciężko cokolwiek dostać :glare: a i z kasą też się przeliczyłem...na przyszłość trzeba sobie zapamiętać, że grubych wydatków nie ma co szykować na początek roku i nowego sezonu, bo wtedy zawsze wyskakuje tysiące innych...również związanych z autem :) koło ogólnie dobre wg mnie, jestem ciekaw jak będzie wyglądało w tym zestawieniu co ja chce, ale to się już nie długo okaże :) inne typy na koło to tak jak ostatnio wspominałem...BBS RS/RM, WRD Mesh - cena kosmiczna :grin: ale Polo zostaje już u mnie więc można za jakiś czas myśleć :)
co do Vento to mój przód podobnie wygląda :crazy: a tak na serio tutaj jest cały złoty znaczek, obrysówki i 2 pary postojówek pomarańczowych...obrysówek nie chce, ale o postojówkach można właśnie w ten sposób pomyśleć :) [quote=""przem_polo""][quote=""Toto""]oryginalne dekielki BBS Black & Gold, tylko po pierwsze w Polsce nie do dostania, a po drugie komplet na felgi kosztuje ok. 300-400zł...jestem gotów tyle dać, tylko niech ktoś mi powie gdzie je kupić [/quote]
Na ebayu nic nie ma.Strona firmowa bbs.Moze sprowadza.
Grubo sie zapowiada i mam nadzieje,ze tak bedzie.[/quote]no właśnie...jeżeli jakieś są dostępne, to za wielką wodą :jester: nie ogarniam języka szwabskiego mimo że się go uczyłem 13 lat, ale jak ktoś byłby chętny do pomocy to chętnie skorzystam :)

Obrazek

Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Toto""]nie ogarniam języka szwabskiego [/quote]
Tez nie ogarniam(znam tylko podstawy),ale wspomagam sie translatorem google i slownikami on-line.Zawsze prosze o zdjecia na email i pytam o stan.Dobrze zapytac,czy wysylaja do Polski,choc nie ma tej opcji zaznaczonej.
Z tego co wiem to xdavex(nie wiem,czy dokladnie ten nick) i tomek001 ogarniaja troche niemiecki.
Warto szukac,bo to napewno bedzie pasowalo.Foto pogladowe masz.
2011
Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

Toto

mogę zrobić złote logo BBS na czarnym matowym krążku, pod wymiar dekielka jaki potrzebujesz, kain problem ;)
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Grzechu""]Toto

mogę zrobić złote logo BBS na czarnym matowym krążku, pod wymiar dekielka jaki potrzebujesz, kain problem ;)[/quote]
Grzechu odezwę się w najbliższym czasie na PW

ten weekend widocznie nie mógł być taki piękny...człowiek chucha, dmucha a jakiś !@#$%^&* zrobi takie coś:
Obrazek
nawet nie wiem, gdzie dokładnie to się stało...od piątku do dziś Polo stało na parkingu przyszpitalnym, gdzie ojciec wynajmuje miejsce parkingowe i tam postawił Polo, dzisiaj byłem tylko w Kauflandzie, ale tam to raczej nie nastąpiło, bo stanąłem między dwoma autami, i jak wróciłem to prawdopodobnie to były te same auta... :glare: a wszystko zobaczyłem jak podjechałem z powrotem pod blok...
wygląda źle, ale większość to jakiś biały pyłek, nie wiem z czego...pod nim same rysy...źle bo lakier pękł bo widocznie zderzak się wgiął...plus taki, że listwa która jest zaspawana nie pękła i nie odeszła czego bym się spodziewał przy jakimś dobiciu zderzaka...zderzak jak i sam lakier jeszcze nie mają roku :glare:
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 12:49 przez Toto, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Toto""]ten weekend widocznie nie mógł być taki piękny...człowiek chucha, dmucha a jakiś !@#$%^&* zrobi takie coś:[/quote]
Wspolczuje.Wiem co to praca wlozona w auto.Dobrze,ze tylko lakier na zderzaku,a nie cos wiecej.
2011
Awatar użytkownika
zazi1983
Początkujący
Początkujący

Post autor: zazi1983 »

[quote=""przem_polo""][quote=""Toto""]ten weekend widocznie nie mógł być taki piękny...człowiek chucha, dmucha a jakiś !@#$%^&* zrobi takie coś:[/quote][/quote]

Miałem podobną sytuacje na parkingu pod blokiem. Ktoś cofając puknął mi drzwi od kierowcy.
Trafił w listwę ale drzwi się wgięły i też nie wiem kto i kiedy to zrobił bo zauważyłem przypadkiem :banghead:
Obrazek

One LOVE
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Ten model BBS'a a już szczególnie w 16 nie może wyglądać słabo, pomalujesz po swojemu i będzie mega jestem pewien :D
Przynajmniej szerokość jest na tyle neutralna, że masz pełne pole w kwestii dobrania ET bez ocierania
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Borek""]Ten model BBS'a a już szczególnie w 16 nie może wyglądać słabo, pomalujesz po swojemu i będzie mega jestem pewien :D
Przynajmniej szerokość jest na tyle neutralna, że masz pełne pole w kwestii dobrania ET bez ocierania[/quote]zobaczymy jak to wyjdzie :)
Ty mi powiedz co z tym zderzakiem zrobić...polerką tego nie wyciagnie się chyba, jakieś zaprawki, etc., tym bardziej że lakier pękł...pasowałoby pomalować, ale całości mi się nie uśmiecha, nie wiem jak by było z fragmentem... :glare:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”