[quote=""Grzechu""]Dekielki mogę Ci ogarnąć... wprawdzie nie tak zajefajnie, ale jeśli masz je czarne, to złote loga BBS mogę Ci podesłać... jeśli sobie stryjenka życzy oczywiście

[/quote]
madmaxowi chyba podobne ogarniałeś na zeszłoroczny Zlot

oczywiście skorzystam z oferty, tylko obecne kapsle jakie mam to standardowe z logo VW
[quote=""_edi""]1. Podpisuję się obiema rękami za produkcjami Grzecha - zawsze profi robota, a w oczekiwaniu na ori dekle musisz coś przeca mieć.
2. Moje zdanie na temat kółek znasz, nigdy nie uważałem, że to słabe koło, bo to nieprawda, ale oczekiwałem czegoś albo grubszego albo bardziej nietypowego. Jednak felga to nie noga i zawsze można ją zmienić jak będziesz rozwijał projekt. Grunt, że Ty jesteś w 100% zadowolony, a jesteś na pewno
3. Marcinkiewiczowe "Yes!Yes!Yes!" że jednak koncepcja czarno-złota wzięła górę i będziesz szedł w tym kierunku.
4. Vento z foty jest przegrube, prawdopodobnie pisząc to pośliniłem się nawet

czaruj z lampami jak ten gość, dawno nie widziałem tak zaje$%#&* frontu. Widok jego ryja zabija :jester:[/quote]od tego szukania już na prawdę głowa bolała

też myślałem, że wskoczy coś bardziej nietypowego i grubego, ale ciężko cokolwiek dostać :glare: a i z kasą też się przeliczyłem...na przyszłość trzeba sobie zapamiętać, że grubych wydatków nie ma co szykować na początek roku i nowego sezonu, bo wtedy zawsze wyskakuje tysiące innych...również związanych z autem

koło ogólnie dobre wg mnie, jestem ciekaw jak będzie wyglądało w tym zestawieniu co ja chce, ale to się już nie długo okaże

inne typy na koło to tak jak ostatnio wspominałem...BBS RS/RM, WRD Mesh - cena kosmiczna

ale Polo zostaje już u mnie więc można za jakiś czas myśleć
co do Vento to mój przód podobnie wygląda :crazy: a tak na serio tutaj jest cały złoty znaczek, obrysówki i 2 pary postojówek pomarańczowych...obrysówek nie chce, ale o postojówkach można właśnie w ten sposób pomyśleć

[quote=""przem_polo""][quote=""Toto""]oryginalne dekielki BBS Black & Gold, tylko po pierwsze w Polsce nie do dostania, a po drugie komplet na felgi kosztuje ok. 300-400zł...jestem gotów tyle dać, tylko niech ktoś mi powie gdzie je kupić [/quote]
Na ebayu nic nie ma.Strona firmowa bbs.Moze sprowadza.
Grubo sie zapowiada i mam nadzieje,ze tak bedzie.[/quote]no właśnie...jeżeli jakieś są dostępne, to za wielką wodą :jester: nie ogarniam języka szwabskiego mimo że się go uczyłem 13 lat, ale jak ktoś byłby chętny do pomocy to chętnie skorzystam