[quote="sebeq"]ja własnie mam okrągłe soczewkowe w montowane a widac tez ze naciąg oponek bedzie i to mi sie podoba bo ładnie sie schowa w srodek o ile masz ET wieksze

szkoda ze blisko nie mieszkacie z
qK. bysmy zawsze razme foty

z tego co mi piszesz to gorący temat sie szykuje,tez mam zamiar komore silnika robic ale mam inne prace do robienia klientom i nieogarniam :piwo: szukam tez amorów żóltych na tył do aira,panel sterowania elektrycznych szyb tez do aira noi siedzenia kubły jakies

ale to jzu mówie długa bajka a przez zime jak znalazł mozna nazbierac :yahoo:[/quote]
do
qK mam 20 km
co do ET to będzie ładnie wyregulowane dystansami, albo powiem inaczej...będzie wystawać coś na podobę czasów, kiedy
inco miał takie same MTI, u niego na fotkach bardzo dobrze widać co i jak wystaje i sugerowałem się jego setupem dlatego dystanse już mam i wiem mniej więcej ile będzie wystawać

Komora ma być na tyle ładna, żeby można było śmiało otworzyć i się nie wstydzić

SWAPa nie będzie po po kiego mi inny silnik jak ten jest igiełka, zero poboru oliwy i innych niespodzianek.....poza tym w moim rejonie drogi powiatowe to :shock:
Dolot już skończony, wygląda zgrabnie a jeszcze lepiej drze japę, nie poczułem żadnego zamulenia czy zawahania przy przyśpieszniu więc mogę stwierdzić, żę na mocy nie stracił, mam wrażenie za to, że moment przeniósł się delikatnie niżej i szybciej zaczyna ciągnąć......ale to może tylko wrażenia hehehe

fotki niebawem