witam chciał bym zmienic w swoim polo lampy przednie tylko nie bardzo wie jakie mże by ktoś coś doradzil fajnego dobrego....nie wiem czy soczewki czy inne gdzie takie cos można kupic??
[quote="mat86"]te sa fajne co pokazales tylko strasznie drogie....a wiesz może czy trzeba coś przerabiac czy dokupowac czy wystarczy przelozyc lampy i podlączyć http://www.polo9n.info/picupload/fCYT4q ... e2ZmP5.jpg
tak bym sobie swojego crossa zrobił tylko nie wiem gdzie taki gril mozna by kupić[/quote]
te na allegro widzialem tylko ja bym chciał taki jak GTI z czerwona obwudką bez znaczka i nie koniecznie z napisem cross...to dobze że nie trzeba nic przerabiac ciekawe czy z samym przełozeniem jest dużo roboty?? a zdjec wiecej nie mam ale na youtube widzialem jakies filmiki
później Ci napisze ile kosztuje ori nowy z importu - może i ja się skusze jak będzie dobra cena
coś takiego
ori taki plaster miodu to 248,82 zł nówka a numer części to: 6Q0853651GQWD (tak jak na foto)
.......... zderzak to 1 794,27 zł nówka a numer części to: JNV807217AGRU
możesz potraktować wsteczny czerwonym motipem i będziesz mieć jak angielską wersję ;-) a migacz np czarnym motipem i byłoby fajnie. Widziałem w 86c tak lampy zrobione i było na prawde git. Sam mam tak zrobione tylko że w 2f