6N2 GTI by paffcio

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

krzyDOLAR dzieki !!!!!!!

shaolin1
opinie moze wyrazic kazdy, po to jest ten temat i forum, co do emblematów to do srebrnego srednio pasują czarne, już to przerabiałem w poprzedniej srebrnej polówce mojej dziewczyny, szyby na bank zostają w oryginale, moim zdaniem ciemne szyby juz dawno wyszly z mody, a nad słupkami myślałem, ale jeszcze nie podjąłem jednoznacznej decyzji :)
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote=""shaolin1""]a dokładkę w kolor nadwozia[/quote]myślę że przy takim obniżeniu, nie miałoby to sensu
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

jak juz pewnie wiecie, autko wystawione jest na allegro... 20 000 tak jak stoi, 17 bez kol i zawieszenia... mogę zamienić też na jakieś zwykłe seryjne 6n z doplata zeby przez chwile mieć czym jeździć, potrzebuję zainwestować kaskę w mały biznesik...

oczywiscie nie pali sie, wystawiłem moze sie trafi ktoś kto poszukuje zdrowej bazy gti :)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

nie, nie szukam 6n, ewentualnie jakby ktos chciał to moge zamienic z doplatą gdyz potrzebuje gotowki, a jak sprzedam za pełna gotowke to jeszcze lepiej bo na razie mam czym jezdzic :)

Auto do oddania tak jak stoi na RS764, nowych oponach, dystansach aluminiowych, nowym zawieszeniu + oryginalne zawieszenie i duuuzo paragonów, pudełek, faktur i starych czesci ktore wymieniłem dla swietego spokoju - 20 000zł

bez BBS'ow i gwintowanego zawieszenia - 17 000zł
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

polóweczka spoczywa już w garażu na ori setupie :) ori zawias, koła...
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Jakie auto w planach?
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

pawellini
na razie bede szukał jakiegos dupowozu, serie oczywiscie, 6n najlepiej :) gti sprzedaje tylko i wylacznie dlatego, ze mam mozliwosc zainwestowania kasy :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

szkoda, że tak krótko w Twoich łapkach zagościła :( bo zaczynało robić się ciekawie i bardzo lubiłem i lubię tu zaglądać i patrzeć na auta spod Twojej ręki :good: prawie zresztą chciałem jechać po poprzednie 6N jak było na sprzedaż :grin: Myślę, że kolejne auto co nabędziesz długo seryjnym dupowozem nie będzie znając Ciebie ;)
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”