[quote="sabled"]Zaktualizujesz pierwszego posta aby nie trzeba było przeglądać wszystkich stron?[/quote]
jak tylko znajdę chwilę wolnego czasu to zaktualizuję. Póki co zaktualizowałem listę planów co do tego auta, chyba nic nie pominąłem. 80% teili potrzebnych do wykonania planów mam zakupionych ,teraz tylko znaleźć czas na wdrożenie tego.
[quote="sabled"]
Jestem pod ogromnym wrażeniem ilości pracy i ogromu gotówki włożonej w to auto. Wszystkie modyfikacje innych polówek chowają się przy tym co Ty zrobiłeś. Wszystko seryjne, ori i nowe albo prawie nowe. Czapki z głów :hello:[/quote]
Nie przesadzaj, aż tak mi nie odbija żeby pakować nie wiadomo jakie pieniądze w nie moje auto

Wbrew pozorom na nowe teile nie potrzebuje worka pieniędzy, wystarczy spryt ,czujność i refleks
[quote="damianese"]
tu nie chodzi tylko o to za ile lampy- jak kto dba tak ma- mi kamyk wybił dziurę i chcę uniknąć tego po zmianie lamp[/quote]
jasna sprawa.
[quote="damianese"]
co do szyby to ona jest z paskiem górnym przeciwsłonecznym czy niet? bo pytałem ostatnio i było rodzai do 6n2 pełno...
a to zwykła a to z paskiem a to na czujnik a to na czujnik z paskiem a to zielona a to taka... [/quote]
nie ma paska, jest fabrycznie przyciemniana. Paski mają podróbki zdaje się.
w 6N2 byly tylko 3 rodzaje szyb:
- biała (przeźroczysta)
- przyciemniana (zielonkawa)
- j.w. pod sensor deszczu, którą zakupiłem