widze że szmata odemnie doszła wygląda całkiem w dupcie, co do odbojów nie ma za co, pokazałbym jak to wyglada u mnie po złozeniu ale nie będę tematu brudził, jak to dobrze zalożyć bez 15 krotneogo rozkręcania gwintu opowiem Ci przy piwku!:D bo po dzisiejszej walce 16/23 ogarniety mam zawias na glanc!
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
[quote=""Skfarek""]Może do kpl. z kołami znaczek VW też dasz w róż :?:[/quote]
Na rozpoczeciu sezonu w Czyzynach widzialem fajne malowanie znaczka na goferze i widzialbym na bitch cruiserze tylko taka opcje, jesli by juz mial byc roz:
z czego masz dokładeczke? jak mozesz to napisz na PW
na kółkach od Erniego ładnie się prezenci !!
bra uzupełnia ładnie;]
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Fele będą miały mały update, bo od poniedziałku nie zobaczę auta prawie 2 tygodnie - tak więc za jakiś czas powinno się coś pozmieniać
Za to póki jeszcze jest posłużyło jako model do robienia fisheye'a domowym sposobem, efekt na razie mierny
Drogo wychodzi taka dokładka? pewnie do kupienia w ASO, ale szukałem na allegro i bida, a na szrotach jeszcze nie byłem... A co do Cupry to tylko z Ibizy czy z Cordoby też moze być?
[quote=""Szakal""]Z cordoby też ,,na schrocie ciezko a jak jest to ze zderzakiem chcą ale można sie dogadać.,[/quote] Szakal
Wielkie dzieki wiem czego szukać !
[quote=""Chmieluss""]a droga taka impreza w ASO?[/quote]
Od 100zł do 150zł - różnie wołają, poza tym nie wszędzie jest, najłatwiej dostać z rozbitka ibiza/cordoba cupra, tdi i bodajże też 1.6 z którychś roczników.