[quote="Iceman"]Co ty Karol do mnie się przenosisz z P4 ? [/quote]
Jak będą mi lepiej płacić na umowie z Centertelem niż to co mam tu to adios, trzeba patrzeć na siebie i jak zarabiasz, a nie martwić się o firmę jaką się reprezentuje

Jeśli firma pakuje pracownika z 5 letnim stażem na jakąś totalną norę, gdzie robi za podstawę i nie ma szans rozwoju, ba cofa się wstecz i jeśli prosi wręcz błaga o przeniesienie gdzie indziej dobrze wiedząc, gdzie są wolne miejsca i słyszy NIE BO NIE, a jak Ci się nie podoba to wiesz co możesz zrobić, to czekać nie mam zamiaru. Zobaczymy co z tego wyjdzie i jakie warunki i co jutro na tym teście będzie.
BTW
Byłem oglądać puchar UEFA i cyknęli mi fotę :crazy: jutro ma być do pobrania z www ich, dziś staruszków zassałem to całkiem ładnie wyszło

będzie jakaś pamiątka, bo na bilet nie ma kasy ani szans, choć dziś po drodze jak stałem jakiejś lasce zrobili 2012 zdjęcie z kolei i w nagrodę dostała podwójny bilet na dowolny mecz na PGE Arena, była zajarana jak małe dziecko.
Po drodze jak szedłem go oglądać na parkingu spotkałem 6Nkę wersja bat mobil :doh: :crazy: takiej masakry dawno nie widziałem... zrobiłem foty zaraz zgram z tel. to się pośmiejecie, a i wpakowałem za wycieraczkę ulotkę 6Nce Harlekin, bo stała kawałek dalej i w ładnym stanie była

a że tych aut mało u nas to może ktoś się skusi i zajrzy

EDIT:
Zapnijcie pasy....

A tu mała ciekawostka, tak wyglądał ten podest z pucharem w tle:

Zdjęcia bieda, bo robione solidem, co jako lustrzanka nie robi, ale coś tam widać