kurde w piątek byłem w przychodni i sobie szczepionke na grype zaaplikowałem bo często zdarza mi się chorować ;/
pielęgniarka mówiła że moge mieć po szczepionce objawy grypowe i chyba się zaczyna, bo przez cały wieczór głowa mnie boli i jakoś dziwnie się zaczynam czuć...
Ortografia to moja bardzo słaba strona, więc wybaczcie mi wszystkie błędy
juęsli nie zmienią grup i dalej bede w tej co jestem to zajęcia bede miał dopiero od 5.10 ;]
bo 1.10 jest dzień rektorski a wszystkie piątki w planie mam wolne ;]
Ortografia to moja bardzo słaba strona, więc wybaczcie mi wszystkie błędy
[quote=""tolek102""]kurde w piątek byłem w przychodni i sobie szczepionke na grype zaaplikowałem bo często zdarza mi się chorować ;/
pielęgniarka mówiła że moge mieć po szczepionce objawy grypowe i chyba się zaczyna, bo przez cały wieczór głowa mnie boli i jakoś dziwnie się zaczynam czuć...[/quote]
W ubiegłym roku w pazdzierniku bylem szczepiony. Akurat bylem troszeczke podziębiony. Po szczepionce mialem podobnie: katar i te sprawy ale ogolnie nie chorowałem,
W tym roku szczepienia w robocie robiłem w polowie wrzesnia i w ogole nie odczułem tego w zaden negatywny sposob. No ale tym razem nie byłem w ogole podziebiony.
ja po szczepieniu w zeszly poniedzialek przyszedlem do domu i polozylem sie spac (okolo godziny 15) bo bolala mnie masakrycznie glowa i mialem goraczke. wstalem okolo 7:30 nastepnego dnia zupelnie zdrowy.