Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="polakotek"]Krzysiu wystawiam diagnoze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia ... ompulsyjne :D[/quote]

No w sumie zgadzałoby się :
Jak umyję auto boję się, że pobrudzi się, ze porysuje lakier podczas mycia itd :crazy:

Edit: Kolacyjka zjedzona :blush2:
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, 22:46 przez krzychu20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="krzychu20"][quote="polakotek"]Krzysiu wystawiam diagnoze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia ... ompulsyjne :D[/quote]

No w sumie zgadzałoby się :
Jak umyję auto boję się, że pobrudzi się, ze porysuje lakier podczas mycia itd :crazy:[/quote]

Mam tak samo.. ale tylko przy samochodzie. reszta mnie nie interesuje :D
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Jutro chyba uderzam na jumpreze w piwnicach uczelni disko disko :grin: Musze kierowce ogarnąć :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

ja pierdziele co tu się dzieje, gwozdzia zdenerwowali a nie mówiłem i na co wam to było :grin: Czytam dalej jakieś lochy kajdany wibratory i inne ciekawe historie :crazy:
BTW
Nienawidzę butów od garniaka :doh: cały dzień w tym dziś łaziłem, bo po rozmowie od razu do roboty pojechałem i nie było kiedy się przebierać itd. pięty obdarte :/ ale mam nadzieję, że nie na darmo i coś wyjdzie z tej rozmowy. Podziwiam kobiety co dają radę cały dzień w szpilach popylać, bo ja po dziś mam ochotę spalić te buty :crazy:
Krzysiu nie przejmuj się, samochód materialna rzecz zawsze ponaprawiasz albo kupisz nowy, są problemy trudniejsze czasem do wyleczenia :( ale jakoś trzeba z nimi żyć :vinsent: :piwo: A z tym światłem co pisałeś to ja tak czasem mam z autem mimo iż go zamknę idę dalej po czym nie jestem pewien i idę sprawdzić ;)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Moje Polo ciagle otwarte stoi, bo ja po prostu zapominam zamykac :D ale to dla mnie norma.

Ojj, probowalam atmosfere rozladowac :P

Ja czasami chodze caly dzien w szpilkach :o tzn czesto nawet.
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Ja sobie cykne na scyzoryku zamknij cykną mi postoje 2 razy i niby ok ;D ale potrafie sie wrócić do samochodu zobaczyć klape bo sie sama otwiera z pilota (klamka nie działa)
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]Krzysiu nie przejmuj się, samochód materialna rzecz zawsze ponaprawiasz albo kupisz nowy, są problemy trudniejsze czasem do wyleczenia ale jakoś trzeba z nimi żyć [/quote]

No niby tak, ale wiesz nie tak dawno to podświetlenie zmieniałem i sie akcje zaczynają :blush2:
Myślę sobie tak, że może przez to iż odpalałem silnik na włączonych światłach i prąd z rozrusznika tzw wsteczny czy jak to inaczej napisać, poszedł na licznik :blush2: może dioda coś świruje :scratch:
Dzwine bo jest ok i nagle zgaśnie i sie zaświeca znowu :blush2:

[quote="MiSiEk-GDA"] A z tym światłem co pisałeś to ja tak czasem mam z autem mimo iż go zamknę idę dalej po czym nie jestem pewien i idę sprawdzić [/quote]

To widzę, że nie tylko ja mam takie natręctwo :blush2: ;)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Karol, bo w butach od garniaka trzeba w pracy właśnie posiedzieć, a potem dopiero łazić :D Ja tak zrobiłem przed sobotnim weselem, kupiłem buty bodajże we wtorek, a po weselu nic mi nie było :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="JuStIcE"]Karol, bo w butach od garniaka trzeba w pracy właśnie posiedzieć, a potem dopiero łazić :D Ja tak zrobiłem przed sobotnim weselem, kupiłem buty bodajże we wtorek, a po weselu nic mi nie było :)[/quote]

Moje buty parę imprez już mają za sobą i jest lajt :D
Co nie zmienia faktu, że np nie lubie w mesztach autem jeździć :blush2:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

krzyś a moze łut jakiś puścił ?
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

A ja lubię :) Cieniasy jesteście i tyle :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="polakotek"]Ja czasami chodze caly dzien w szpilkach tzn czesto nawet.[/quote]
ja czasami jak widzę jak laski chodzą w wysokich na 10-15 cm obcasie jak w tym idzie żyć :crazy: nie powiem wygląda to ładnie i facetowi od razu morda się cieszy :) to chyba tak jak z glebą w aucie, mimo że ładna i korci i daje banan na mordzie to nie do końca jest wygodne i praktyczne :P
[quote="krzychu20"]To widzę, że nie tylko ja mam takie natręctwo [/quote]
wielu ludzi tak ma :) i nawet o tym nie wiedzą hehe. A co do licznika to może diodę szlag trafił a może coś z lutami, pewnie trza by było zdjąć i obczaić co jest
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Dobra chopy i baby ;D ja spadam :P bajo do jutera :)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

W skorzanych i dobrze wyprofilowanych szpilkach noga sie nie meczy, jak mam dobre szpilki to potrafie w nich nawet cala noc przetanczyc :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”