poli zal i to strasznie, w koncu to 3 lata dlubania i dazenia do wyznaczonego celu...ale jesli zmienia sie na lepsze to nie ma co plakac chociasz polo zawsze bede wspominal z sentymentem...najpierw musze je sprzedac jutro wystawie linka...ehhh
honde civic `04 , 1.6 vtec 110 KM, wersja Sport, niestety srebrna ...ale po oglądnieciu na prawde kilku "niebitych" aut stwierdzilem ze kolor bedzie mial najmniejsze znaczenie. w gre wchodzily jescze ibizy fr 130km ale nie udalo sie znalezc zdrowej sztuki. no i grande punto sport ale z tym jak wyzej. wybor padl na benzyniaka z czego sie niezmiernie ciesze, bo mam dosc klekotow serdecznie. zrywny, cichutki...ze spalaniem to sie okaze
Mam takie nietypowe pytanie. Otóż posiadam kluczyk i oddzielnie alarm. Są firmy, które mogłby by mi to połączyć w jedną całość tak, abym miał alarm w kluczyku (wiecie, dwa guziczki - otwieranie/zamykanie samochodu)?
[quote=""svn""]Mam takie nietypowe pytanie. Otóż posiadam kluczyk i oddzielnie alarm. Są firmy, które mogłby by mi to połączyć w jedną całość tak, abym miał alarm w kluczyku (wiecie, dwa guziczki - otwieranie/zamykanie samochodu)?[/quote]
Pierwsza rzecz to nie ten dział.
Druga rzecz, to w opiniach uzytkowników te "scyzoryki" z allegro to straszna kupa. Są marnej jakości. Niestety nie wiem co ci polecić.
A żeby nie było że za duży off-top to dzień dobry wszystkim w czwartkowy ranek. Jeszcze tylko dziś i jutro w pracy i urlopik 2 tygodnie.
Z niecierpliwością też czekamy na link od jujora z jego "perełką".