**KASIA CZARNA**
Witaj Kasia... no dawno Cie nie było na forum... kilka razy widziałem Twoją Polóweczkę niestety nie było cie za kierownica....
Fakt pierwszy weekend słoneczny i bezdeszczowy... ja wczoraj byłem nad Chańczą koło Staszowa ludzi od groma i Ciut ciut... normalnie jakby wody nie widzieli prawie w zalewie parkowali autami heheh
Robiłem sobie kolacje (pyszne kanapki) Dla siebie i Swojej Dziewczyny i ... spadł mi nóż i zostałem ranny w prawą nogę... tyle tylko że to nie wszystko ... gdy kończyłem, chciałem fikuśnie udekorować Czeskim keczupem z cesenkiem (czyt. czosnkiem) Najważniejsze aby wstrząsnąć...tak więc zrobiłem i chlup ... cała kuchnia w keczupie a na cały talerz z kanapkami ani kropla nie spadła .... i w taki oto sposób kilka kanapek zjadłem po 30 minutach :crazy:
Gvido jakos ostatnio nie miałam czasu żeby tu zajrzeć.
[quote=""Gvido""]kilka razy widziałem Twoją Polóweczkę niestety nie było cie za kierownica....[/quote]
Pewnie jeździli nią kiedy ja byłam na wakacjach. Dobrze wiedzieć :assasin:
[quote=""Gvido""]ja wczoraj byłem nad Chańczą koło Staszowa [/quote]
Też byłam tam w niedzielę. Fakt, cięzko było znaleźć wolne miejsce żeby zaparkować. Ale przynajmniej pogoda dopisała. :mrgreen:
a my z Elka juz sie przeprowadzilismy i po kilku godzinach udalo nam sie wszystko rozpakowac i poukladac. z minusow nowego mieszkanka to zostawilem autko pod blokiem na te noc i jakis menel obsikal mi nadkole przednie...jakbym mial bron to bym ukatrupil zioma a tak tylko sploszylem go krzykiem z gory... :banghead: :banghead: :banghead: