[quote=""pawelek""] Tu każdy wszystko dobrze zrozumiał. Nawet w nazwie imprezy jest napisane, że to zlot polówek.[/quote]
Widzisz zloty BMW nie są tak źle nastawione na inne marki jak VW widac.
Teraz będzie zlot GERMANFEST BMW w Tarnowie i specjalnie na impreze przyjeżdza 16 najładniejszych VW. Nikt na forum nawet nie miał jakich kolwiek problemów z tym tak jak ty.
Czasem warto zobaczyć coś innego na zlocie dobrze wykonanego.
Widzisz my na pewno nie przyjechali byśmy jakimiś paździerzami. Miałbys okazję zobaczyć RSy w 10", ale skoro nie chcesz to okej. my się nie będziemy wpraszać.
[quote=""Ralph""] Jak widzisz nie tylko Polówki pojawiają sie na zlotach, bo często z różnych przyczyn klubowicz zmienia autko na coś wiekszego, na coś mocniejszego na coś bardziej rodzinnego. Jednak zawsze jest mile widziany na zlocie, bo my jestesmy ponad podziałami i ponad samochodami. Nas łączy przyjaźń, a nie tylko model posiadanego samochodu, choć przyjaźń zaczynała się właśnie od małego autka zwanego POLO.
Wybacz ze zaspałem, już sie obudziłem i mam nadzieję, że jesteś świadom teraz.
Już wiesz dlaczego nie mamy nic przeciwko temu, że ktoś przyjedzie samochodem innym niż POLO.[/quote]
Dokładnie. Według mnie nawet trzeba się wspierać i podązać w jednym celu jakim jest hobby.
[quote=""pawelek""] Nic mi nic nie zajechało. Tylko już wiele razy przekonałem się jakie "buraczki" nimi jeżdżą. [/quote]
Widzę, że masz wyrobiony stereotyp. Jak widzisz BMW ma bardzo dużo fanów, którzy chcą ten stereotyp zmienić, ale zdarzają się jeszcze "buraki". Po za tym w VW nie raz tez widziałem buraków
Ogólnie śmieszą mnie takie wypowiedzi. juz od kilku zlotów fani BMW integrują się z fanami róznych marek. I widać, że tylko Beemkowcy nie mają nic przeciwko by na ich zlot pojawiło sie ładne auto innej marki.
Na ostatnim zlocie odwiedził nas klub A4 i fajnie było zobaczyć RS4. jakaś odskocznia od BMW.
Jeśli nie chcesz by przyjechały takie Beemki i ci się nie podobaja, to po prostu nie patrz
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Ogólnie rzecz biorąc nie wiedziałem, że u was znajdzie się taki sprzeciw. Uważałem, że Volkswageniarze są wporzo i sa otwarci. Trochę się myliłem