Pytania dotyczące Zlotu...

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawelek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawelek »

[quote=""Ralph""]Ty w tym momencie tez dobrego świadectwa o włascicielach Polówek nie dajesz, bo wychodzi na to że własciciele Polówek są zawistni, zyją stereotypami i powielają stereotypy.
Takim podejsciem obrażasz nas wszystkich włascicieli Polówek oraz tych wszystkich normalnych włascicieli BMW - m.in. Wojciecha czyli byłego admina Polo Klub Polska...[/quote]
Pisałem tylko w moim imieniu, o tym co mnie kilkakrotnie spotkało ze strony BMW-iarzy! A ty tylko "wszyscy, wszyscy...". Czytaj człowieku ze zrozumieniem. Dobra, kończę tę dyskusję, niech każdy zostanie przy swoich zdaniach i już nie denerwujmy się...
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

Ale to Ty wprowadzasz zamęt i Ty też czytaj ze zrozumieniem

pozdro
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

[quote=""pawelek""] Tu każdy wszystko dobrze zrozumiał. Nawet w nazwie imprezy jest napisane, że to zlot polówek.[/quote]
Widzisz zloty BMW nie są tak źle nastawione na inne marki jak VW widac.
Teraz będzie zlot GERMANFEST BMW w Tarnowie i specjalnie na impreze przyjeżdza 16 najładniejszych VW. Nikt na forum nawet nie miał jakich kolwiek problemów z tym tak jak ty.
Czasem warto zobaczyć coś innego na zlocie dobrze wykonanego.
Widzisz my na pewno nie przyjechali byśmy jakimiś paździerzami. Miałbys okazję zobaczyć RSy w 10", ale skoro nie chcesz to okej. my się nie będziemy wpraszać.

[quote=""Ralph""] Jak widzisz nie tylko Polówki pojawiają sie na zlotach, bo często z różnych przyczyn klubowicz zmienia autko na coś wiekszego, na coś mocniejszego na coś bardziej rodzinnego. Jednak zawsze jest mile widziany na zlocie, bo my jestesmy ponad podziałami i ponad samochodami. Nas łączy przyjaźń, a nie tylko model posiadanego samochodu, choć przyjaźń zaczynała się właśnie od małego autka zwanego POLO.

Wybacz ze zaspałem, już sie obudziłem i mam nadzieję, że jesteś świadom teraz.

Już wiesz dlaczego nie mamy nic przeciwko temu, że ktoś przyjedzie samochodem innym niż POLO.[/quote]
Dokładnie. Według mnie nawet trzeba się wspierać i podązać w jednym celu jakim jest hobby.
[quote=""pawelek""] Nic mi nic nie zajechało. Tylko już wiele razy przekonałem się jakie "buraczki" nimi jeżdżą. [/quote]
Widzę, że masz wyrobiony stereotyp. Jak widzisz BMW ma bardzo dużo fanów, którzy chcą ten stereotyp zmienić, ale zdarzają się jeszcze "buraki". Po za tym w VW nie raz tez widziałem buraków :D

Ogólnie śmieszą mnie takie wypowiedzi. juz od kilku zlotów fani BMW integrują się z fanami róznych marek. I widać, że tylko Beemkowcy nie mają nic przeciwko by na ich zlot pojawiło sie ładne auto innej marki.
Na ostatnim zlocie odwiedził nas klub A4 i fajnie było zobaczyć RS4. jakaś odskocznia od BMW.
Jeśli nie chcesz by przyjechały takie Beemki i ci się nie podobaja, to po prostu nie patrz :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ogólnie rzecz biorąc nie wiedziałem, że u was znajdzie się taki sprzeciw. Uważałem, że Volkswageniarze są wporzo i sa otwarci. Trochę się myliłem :)
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 13:39 przez lolejko, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

lolejko u nas są tacy ludzie, ale czasem zdarzają się wyjątki, które nota bene potwierdzają regułę. Nie każdy jest fanem RS-ów w 10', ja jestem więc chętnie zobaczę, szczególnie, że sam mam BBS-y, ale RM-y.
Zmień fotki na miniaturki.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""lolejko""]Ogólnie rzecz biorąc nie wiedziałem, że u was znajdzie się taki sprzeciw. Uważałem, że Volkswageniarze są wporzo i sa otwarci. Trochę się myliłem[/quote]

Chwila, chwila bez generalizowania proszę. Jacy Was... jacy nas... Robisz w tej chwili to samo co forumowicz, który w ten sam sposób wszystkich miłośników BMW wcisnął do jednego worka - niekoniecznie o pozytywnym odbiorze...
Polska to kraj "powiedzmy" demokratyczny - Pawelek miał więc prawo wypowiedzieć swoje zdanie, co jednak nie znaczy, że takie zdanie ma cały klub (My, czy wspomniane przez Ciebie Was)...
Nadal czekam na PW od szefa Waszego klubu - szefa wspomnianego spotkania, by dogadać gdzie, kiedy i o której się spotkamy.
Myślę, że takie międzyklubowe spotkanie zawsze może wnieść coś nowego, a i dla mediów będzie to nie lada gratka :)
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

[quote=""maziunia81""][quote=""lolejko""]Ogólnie rzecz biorąc nie wiedziałem, że u was znajdzie się taki sprzeciw. Uważałem, że Volkswageniarze są wporzo i sa otwarci. Trochę się myliłem[/quote]

Chwila, chwila bez generalizowania proszę. Jacy Was... jacy nas... Robisz w tej chwili to samo co forumowicz, który w ten sam sposób wszystkich miłośników BMW wcisnął do jednego worka - niekoniecznie o pozytywnym odbiorze...
[/quote]

Fakt masz rację. Zawsze są wyjątki :) Za bardzo uogólnłem, mój bład!

Musze dograć chłopaków i napisze co i jak. Ciesze się że pozytywnie patrzysz na róznice między markowe :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""lolejko""]Widzę, że masz wyrobiony stereotyp. Jak widzisz BMW ma bardzo dużo fanów, którzy chcą ten stereotyp zmienić, ale zdarzają się jeszcze "buraki". Po za tym w VW nie raz tez widziałem buraków :D
[/quote]
Amen

[quote=""lolejko""]Ogólnie śmieszą mnie takie wypowiedzi. juz od kilku zlotów fani BMW integrują się z fanami róznych marek. I widać, że tylko Beemkowcy nie mają nic przeciwko by na ich zlot pojawiło sie ładne auto innej marki.[/quote]
Mnie tez. Znam roznych ludzi, ktorzy jezdza roznymi autami i naleza tez do roznych klubow. Dla mnie przynaleznosc do klubu, to sposob identyfikowania sie z grupa milosnikow danej marki, czy modelu, ale nie odcinanie sie od innych. Sam bylem przed polo na kupnie E30 i Suzuki Samurai, bo mi sie podobaly i dalej mi sie podobaja. Jesli o mnie chodzi, to bardzo chetnie bym poogladal sobie kilka aut innych marek, bo nie mam zwyczaju zapierac sie rekami i nogami, ze nie zblize sie do innego samochodu, bo nie jest ze stajni VW (Kia Ceed ostatnio jezdzilem i nie narzekalem, bo okazala sie calkiem udana wbrew stereotypowi koreanca).
Awatar użytkownika
czacha001
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: czacha001 »

Mam pytanie do szefostwa. Czy na dzień dzisiejszy przewidziane są jakieś gotowe szablony zlotowe na tylna szybę? Poruszam się po Poznaniu i często ludzie zagadują(z reguły Ci nie zrzeszeni PoloManiacy). Taka naklejka mogła by być fajna reklamą. PozdraVWiam
Awatar użytkownika
sidewinder3
Pan Kubeczek

Post autor: sidewinder3 »

Dobrze prawisz. Jak w Pruszczu była VW-Mania to całe VW-pomorze jeździło z nalejkami na tylnych/bocznych szybach. Możnaby cosik pokombinować. Na pewno niejeden klubowicz chciałby zareklamować zlot w ten sposób.
b
balcarek_xxl
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

wydrukujcie sobie plakaty w a4 i przywiescie na boczne szyby w samochodach
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""balcarek_xxl""]wydrukujcie sobie plakaty w a4 i przywiescie na boczne szyby w samochodach[/quote]

chyba jeszcze nie do konca ustalone który plakat jest oficjalnym i tym jedynym w pełni ukonczonych plakatem zlotowym.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
b
balcarek_xxl
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

Ralph ale to nie ważne, ważne że jest reklama
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

no mnie sie wydaje, ze jednak jest to wazne...tzn jeden wzor/zablon do durkowania przez reszte...

btw, odliczam dni do zlotu :)
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""jujor""]no mnie sie wydaje, ze jednak jest to wazne...tzn jeden wzor/zablon do durkowania przez reszte...[/quote]

Na stronie zlotowej znajduje się wskazany, wybrany szablon/wzór...
Miało być 5 wzorów na 5 zlot - jednak klubowicze jakoś inicjatywy za bardzo nie wykazali, a szkoda...
Po raz kolejny powtarza się stara dobra prawda - jak masz coś zrobić, zrób to sam...

Tak więc kto chętny może drukować - jeśli ktoś będzie chciał lepszą jakość mogę podesłać w formacie corelowskim albo pdf na e-maila.
Pisać na pw.

W formacie png - dostępny jest też w temacie dotyczącym plakatu.
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""jujor""]btw, odliczam dni do zlotu [/quote]

na stronie zlotowej jest odliczanie 25dni i 19h ;-)))
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”