Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A z kolei kumpla dziadkowie pędzili kiedyś winiacza i ten zacier wywalili z gąsiora na podwórko po czym zeżarły to koty i ptaki i wszystko krzywo fruwało i jakoś dziwnie miałczało  :crazy:
 A z kolei kumpla dziadkowie pędzili kiedyś winiacza i ten zacier wywalili z gąsiora na podwórko po czym zeżarły to koty i ptaki i wszystko krzywo fruwało i jakoś dziwnie miałczało  :crazy:
 Nie wiem czemu ale korciłby mnie biały ale.. z tą budą się komponować nie będzie coś czuję.
 Nie wiem czemu ale korciłby mnie biały ale.. z tą budą się komponować nie będzie coś czuję.  A jakbyś dał hm. w dwa kolory? Czarne, a środek rancik etc wyjechał czerwonym (kolorem budy)?
 A jakbyś dał hm. w dwa kolory? Czarne, a środek rancik etc wyjechał czerwonym (kolorem budy)?

. Ale zapewne się mylę do czasu jak czegoś takiego nie zobaczę
. Ale zapewne się mylę do czasu jak czegoś takiego nie zobaczę 

Wystarczy zobaczyć u dumle białe oz-y i czerwona buda jak fajnie wygląda :piwo:
 Wystarczy zobaczyć u dumle białe oz-y i czerwona buda jak fajnie wygląda :piwo:
 to by miało nawet sens :scratch: Chyba najlepiej by było zrobić virtual kilku wariantów na aucie i wtedy będzie Ci najłatwiej wybrać
 to by miało nawet sens :scratch: Chyba najlepiej by było zrobić virtual kilku wariantów na aucie i wtedy będzie Ci najłatwiej wybrać