Bry :hello:
Poniedziałki w pracy są męczące :boredom:
Ale za to po pracy Tsssyt :piwo: Lesio
Paulina,znajomek oklejał u jakiegoś magika dach za 300 chyba :scratch:
[quote=""Tony""]w pracy dzis gadałem z dyrektorem,na wczorajszy temat.powiedział ze miałem racje,i dobrze ze tak solidnie podchodze do pracy[/quote]
jeszcze wyprowadzisz norauto na prostą
Taak tak wiem bo ja pozniej smigam gierkówką. Najgorsze jest przejechac własnie ten wspolny odcinek 7 i 8 bo sa mega kory zdazylo sie ze przed Centrum Janki juz stalem i tak do Wawki, masakrejszon :glare:
[quote=""MiSiEk-GDA""] właśnie mi przypomniałeś, że mam jeszcze jednego w lodówce[/quote]
Cieszę się że mogłem być pomocny :crazy: :piwo:
[quote=""polakotek""]Ja mam misje zeby znalezc magika ktory mi to zrobi za folie i dobra flaszke [/quote]
Bierz flaszkę i duuuużo folii,będziemy próbować :crazy: :szefu:
[quote=""rumcajs25""]Taak tak wiem bo ja pozniej smigam gierkówką. Najgorsze jest przejechac własnie ten wspolny odcinek 7 i 8 bo sa mega kory zdazylo sie ze przed Centrum Janki juz stalem i tak do Wawki, masakrejszon :glare:[/quote]
tam były, są i będą korki, jak służbowo jeździłem spod Nadarzyna do Warszawy to przyjeżdżałem do pracy na 6:30 zamiast na 8:00 żeby jechać we wczesnej i mniejszej fazie korka
Tony gdzie? w Raszynie?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2012, 23:32 przez Bielo, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""Tony""]tam dziwni ludzie pracuja,naprawde brak słow.[/quote]
Tego nie wiem bo tylko przejezdzalem a tamtedy najlepiej mi sie jezdzilo dopoki gierkowka nie byla rozkopana bo przed piotrkowem tryb zjezdzalem i cialem na łask a potem to juz prosto do domku
Ehh pamietne czasy, same wycieczki Polówka do Wawki wyszły mi ok. 4000km i dało autko rade
[quote=""Bielo""][quote=""rumcajs25""]Taak tak wiem bo ja pozniej smigam gierkówką. Najgorsze jest przejechac własnie ten wspolny odcinek 7 i 8 bo sa mega kory zdazylo sie ze przed Centrum Janki juz stalem i tak do Wawki, masakrejszon :glare:[/quote]
tam były, są i będą korki, jak służbowo jeździłem spod Nadarzyna do Warszawy to przyjeżdżałem do pracy na 6:30 zamiast na 8:00 żeby jechać we wczesnej i mniejszej fazie korka
Tony gdzie? w Raszynie?[/quote]
:scratch: :scratch: czy ja mowiłem o Raszynie
Ostatnio zmieniony 11 cze 2012, 23:36 przez Tony, łącznie zmieniany 1 raz.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4