[quote="Bielo"]ale z tego co czytałem na forum to i budżet taki w miarę napięty, za który nie ma możliwości przebierania i szukania, znaczy to zawsze trzeba robić ale to jest bardziej odsiew szrotów ... najlepiej jak ktoś znajomy sprzedaje albo z rodziny auto z salonu, z książką serwisową wypełnioną do końca [/quote]
a co z 6N2 sprzedał już ?? czy jeszcze jeździ, bo w podpisie wisi nie mam polo. Napalenie się na auto to najgorsza rzecz, jaką można zrobić, albo jak już długo szukasz i masz dosyć i kupujesz bo potrzeba Ci auta. Dlatego ja po swoje pojechałem do chłopaków i nie żałuję oraz długo długo go nie sprzedam
Teraz byłem umyłem go, jednak bezdotykowe myjki to kupa i nigdy nie domyjesz tak jak ręcznie

Niech tylko będzie ciepło to pojadę w weekend do staruszka do pracy na plac gdzie ma wodę w wężu i prąd i zrobię porządek po tej cholernej zimie :butcher:
BTW
Kawałek raptem z domu wyjechałem i pod tesco rozbite 2 auta fiat 500 w ceed'a w bok wjechał :doh: a później stojąc już na myjce i czyszcząc auto to jeden dał kierunek, że chce do boksu zjechać na mycie, a 2 geniusz zamiast go ominąć od strony pasażera to wepchał się od kierowcy i omal sobie w drzwi nie wjechali :lol: