Re: Moje 6N2- Smierc mojej malej

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: yoker1988 »

[quote="wojtasllb"]głośniki w półce to niewypał, jakości dźwięku nie uświadczysz. Wywal to i kup jakiś konkretny zestaw odseparowany w ori miejsca w drzwiach a do bagażnika skrzynka.[/quote]

W drzwiach mam zmienione glosniki i graja fajnie a z tylu to co jest wystarczy mi. Nie chce miec dyski na kolkach. a skrzyni nie chce bo szkoda mi bagaznika tak szczerze. zobacze jaki bedzie efekt po podlaczeniu .
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

No to kolejne rzeczy juz prawie skonczone. Dokladka juz prawie pomalowana zostalo jeszcze polakierowac. I czekamy na paczke z tym ustroistwem o ktore kiedys pytalem co jest pod przepustnica :D W piatek konczy sie aukcja z gwintem wiec sie zobaczy do ilu podejdzie cena oraz powinny juz wpasc zderzaki do mnie przod i tyl. Ale wszystko w swoim czasie przez zime mam zamiar troszke nagrzebac a na wiosne poskladac. Pozniej fotki
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

No to zacząłem zbierać graty na wiosnę jako pierwsze wpadły felgi a teraz długo i chyba aż za długo oczekiwany gwint. Paczka dojdzie w poniedziałek zdjęcie zapożyczone z Pana Google:

Obrazek

Udało się wychaczyc nowy gwint do 6n2 za 118 euro a u mnie nowy 240 wiec jestem zadowolony. Firma również cieszy się zadowoleniem ludzi wiec mam nadzieje ze będzie git.
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Witam dorzucam fotke z prac felgi juz pomalowane zostalo jeszcze wypolerowac ranty. po swietach przyjda oponki 165/45 oraz srubki ori bbs i wentylki chromowane ukryte wiec mysle ze bedzie dobrze. Kod lakieru to LA7T wziety z VW . Zdjecie takie sobie pozniej dorzuce lepsze.

Obrazek
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Felgi zacne, malowałeś sam? Przej...a robota z tymi ramionkami, wiem bo mam podróbki BBSów a mianowicie Melbery o tym samym kształcie :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

[quote="Skfarek"]Felgi zacne, malowałeś sam? Przej...a robota z tymi ramionkami, wiem bo mam podróbki BBSów a mianowicie Melbery o tym samym kształcie :grin:[/quote]

Tak malowalem sam , i masz racje przewalone jest czyszczenie. samo wyczyszczenie zajelo mi jakies 3 tygodnie i spalilem jedna wiertarke hehehe ale z efektu jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote="yoker1988"]samo wyczyszczenie zajelo mi jakies 3 tygodnie i spalilem jedna wiertarke hehehe ale z efektu jestem zadowolony.[/quote]

ja wpadłem na pomysł by starą powłokę usunąć chemicznie, wyskrobywanie jej z tych wgłębień, przetłoczeń itp. to była prawdziwa masakra :blush2:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

[quote="Skfarek"][quote="yoker1988"]samo wyczyszczenie zajelo mi jakies 3 tygodnie i spalilem jedna wiertarke hehehe ale z efektu jestem zadowolony.[/quote]

ja wpadłem na pomysł by starą powłokę usunąć chemicznie, wyskrobywanie jej z tych wgłębień, przetłoczeń itp. to była prawdziwa masakra :blush2:[/quote]

Ja rowniez uzywalem srodkow do usuniecia starej powloki ale tutaj niestety nie bylo scansola tylko cos wtym stylu. Ale i tak zeszlo w hooj czasu nad tym. hehe
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Kilka nowych pierdół wpadło małymi kroczkami zbieram części graty itd.

Ledy do przednich lamp tak to będzie wyglądało, zdjęcie zapożyczone z forum POLOS NET w soczewce xenon 6k ale nie wiem jakie żarówki wsadzić w długie jakieś propozycje?

Obrazek

Oraz komplet oplotów dzięki Fajgiemu .

Obrazek
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Dzis przymierzylek kolo ogolem jest ok nie trzeba bedzie duzego dystansu ale zdjecia lipne bo na szybko przed gradem. Postaram sie jeszcze raz przymierzyc i zrobic lepsze.

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Kilka nowych zapowiedzi . Wielkie podziekowania dla qK za pomoc i porady browar sie nalezy jak nic. :piwo: :piwo:

ObrazekObrazek

EDIT :)

Kilka nastepnych fotek z prac:

ObrazekObrazek

Zostalo jeszcze wypolerowac klosze naprawic ustroistwo od regulacji i poskladac w calosc Ringi OUT :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

brawo za robotę! Będzie dużo ładniej niż te ori angel... Chociaż dla mnie jednak trochę za ciemno ten klosz ale zobaczymy na aucie :)
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
bicker83
Początkujący
Początkujący

Post autor: bicker83 »

Yoker jedzie po calosci :) gratki za mody no i już się nie moge doczekać razie zobacze polowke na zywo :D
POZDRO

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

[quote="bicker83"]Yoker jedzie po calosci :) gratki za mody no i już się nie moge doczekać razie zobacze polowke na zywo :D
POZDRO

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2[/quote]

Dzieki Bicker trzeba jakiegos spota ogarnac na wiosne gdzies w srodkowej irl.
Awatar użytkownika
yoker1988
Mały interesant
Mały interesant

Mamy 14 dni wolnego przed soba wiec dzialamy. maly komplecik akcesorii :P
Obrazek
Zmiany w srodku oraz na zewnatrz :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”