[quote=""Bielo""]siema Tony charakterny chłopak [/quote]
dzis poznałem co ten facet tak naprawde potrafi,Brak słow.powiedziałem ja tu niemusze pracowac.i na luzaku dzis sobie auta robiłem,tempo było bardzo wolne moje.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote=""Tony""]dzis poznałem co ten facet tak naprawde potrafi,Brak słow.powiedziałem ja tu niemusze pracowac.i na luzaku dzis sobie auta robiłem,tempo było bardzo wolne moje. [/quote]
Maciek, w naszym kraju to już zauważyłem ostatnio tradycja, u mnie w pracy tak samo na kierowniczych stanowiskach w tym miejscu bym zacytował Kapitana Bombę, co nie znają się totalnie na robocie :doh:
[quote=""murzyn""]Misiek taki na potrzeby NM :crazy:
A poza zmiana awatara nic dziś nie zrobiłem :mrgreen: takiego mam lenia że .... :doh:
poszedł bym spać ale z fotela mi się ruszyć nie chce :oops: ehhh
Tony sam nie zmienisz opinii jaka ciągnie się za norauto :niewiem:
bo rozumiem że to tylko tymczasowa fucha :?:[/quote]
tak na chwile.nadal wysyłam cv.chodzi tylko na chwile.
mam nadzieje ze jeszcze wtym miesiacu odejde.bo niema sensu tu byc,jesli chodzi o klimat tak to spoko.ale reszta to dramat,niedziwie sie ze ludzie maja taka opinie.dzis ogolnie po spinie ztym gosciem padł mi system :crazy: :crazy:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
Mówię kumpel robił w norauto i miał takie podejście też, że nie robi lipy na sztukę tylko by miało ręce i nogi no i nie raz też dymy miał, ale z tego brał ludzi i poza pracą konkret bez lipy w swoim garage robił i kasa do kieszeni
wyluzowany jestem bardzo teraz,robie sobie powoli i juz.
sposob nawet rozmowy tego faceta z klientem czy np zemna jest bardzo irytujący,niski.niewiem skąd takich biorą i wogole. :shock:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote=""Tony""]niewiem skąd takich biorą i wogole. [/quote]
mnie nie pytaj, ja jestem za utylizacją debili :vinsent: możemy go razem z moim JB do wora i ogień
Cholera chce mi się piwa i idę 2 lecha w zamrażalnik wpakować
ale przynajmniej gosciu wie co onim mysle,ze jego wiedza jest na poziomie zerowym,potem juz zemna nierozmawiał tylko kogos posyłał do mnie aby zapytac ocokolwiek.a jak słyszze jaki makaron czasem nawija typ to uszy opadaja.....przynajmniej smiechy mam.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011: