PS. nie myślałeś co by te zimowe kółka na biało prysnąć, ewentualnie wtedy dać na nie jakieś stickersy? Biały do czerwonego będzie fajnie wyglądać a stickersy wkomponują się w całość koncepcji Poza tym biały optycznie powiększa felgę
a co do malowania na biało, to kupowałem te felgi właśnie z taką myślą! też jestem zdania, że białe fele z czerwonym autem zrobią robotę ale to jak coś dopiero na wiosnę, jak powrócę do letnich kół, wtedy na spokojnie pomaluję i może zrobię małą zamianę
Spot jest 16, dasz rade! Ja jak latalem do Chin to dzien wczesniej jeszcze robilem inne rzeczy, a Kanary sa za rogiem wiec co za problem? Chyba, ze masz samolot o 4 rano
problem jest taki że mam szkolenie do 17stej, później muszę zostawić furę w Markach i przenocować w centrum... chyba że uda mi się Golfem dotrzeć na spot, ale to pewnie byłbym baaardzo spóźniony
nagrany wczoraj filmik na spocie z odgłosu wydechu przelotowego 50mm, myślałem że lepiej będzie słychać takie fajne bulgotanie, ale cóż, nagrywane telefonem, więc jakoś średnia i nie do końca to oddaje..
haha no w sumie jak to napisałeś i jeszcze raz odpaliłem filmik to faktycznie trochę podobne takie to nagrywanie komórką..
shao tylko co by tu dobrze dźwięk nagrywało? bo w sumie nie o video chodzi a o audio.. chcę sobię dobrą pamiątkę zrobić zanim zmienię tłumik na komorowy
[quote=""dumle""][quote=""mario""]
shao tylko co by tu dobrze dźwięk nagrywało?[/quote][/quote]
Wszystko co nie jest telefonem Wezme Lumixa i damy rade, na pewno bedzie lepiej niz z fona. Wyciagne Ci audio z tego i przepuszcze tu i tam przez softy i bedziesz mial porsze turbo s od 9ff