[quote=""JuStIcE""]Hmm, wydaje mi się że jakbyś wnęki zostawił czerwone, a front znaczka pomalował na czarno (tak jak ma LyszyK) to byłby dopiero kozak Ale źle nie jest [/quote]
myślałem nad tym, może za jakiś czas?
jeszcze kierunki boczne może na pomarańczowo? mam gdzieś w garażu to przymierzę, bo przednie lepiej te zostawić!!!
Trochę jak rudolf czerwononosy to wygląda. Z czarnym było lepiej.
[quote=""niuniek84""]jeszcze kierunki boczne może na pomarańczowo? mam gdzieś w garażu to przymierzę, bo przednie lepiej te zostawić!!![/quote]
Żebyś nie przekombinował, pamiętaj że często lepsze jest wrogiem dobrego.
Pomarańczowy kierunek i czerwone dodatki? Trochę jak dla mnie to będzie przekombinowane. Jak JuStIcE pisze zrób front znaczka na czarno, wnęki na czerwony. W felgach też masz tylko rant na czerwono.
[quote=""Skfarek""]Jak JuStIcE pisze zrób front znaczka na czarno, wnęki na czerwony. W felgach też masz tylko rant na czerwono.[/quote]
dziś to zrobię i wrzucę fotkę wtedy zobaczę jak to będzie wyglądało, a co do kierunków to zostają te co mam, tylko lampy z tyłu na 6n2 przydałyby się zmienić.
niuniek84 mi się osobiście koncepcja z tymi elementami czerwonymi/czerwonym znaczkiem, w ogóle nie widzi. Lepiej już chyba w macie wyglądał,ale o gustach się nie dyskutuje