Z uwagi na to iż w kryzysie trzeba oszczędzać i każdy grosz się liczy a benzynka baaaaaaaaaardzo droga, jestem zmuszony zamienić 2 miejsca w pensjonacie na domek 2 osobowy.Jeśli ktoś był by zainteresowany to piszcie.
[size=99px]UWAGA WSZYSCY ZAINTERESOWANI - WYCHODZĄC NAPRZECIW WASZYM ZAPYTANIOM ORGANIZATORZY ZLOTU WPROWADZAJĄ DWA RODZAJE BILETÓW ZLOTOWYCH...
70 zł - BILET UPRAWNIAJĄCY DO UCZETNICZENIA WE WSZYSTKIM CO NA ZLOCIE SIĘ DZIEJE ORAZ DAJĄCY MOŻLIWOŚĆ OTRZYMANIA GADŻETÓW ZLOTOWYCH.
15 zł - BILET UPRAWNIAJĄCY DO WEJŚCIA NA HALĘ SPORTOWĄ I UCZESTNICZENIA W "KONKURSACH" NA NIEJ, DO WEJŚCIA NA TEREN AMFITEATRU, TEREN OGNISKA I UCZESTNICZENIA W ZABAWACH ZORGANIZOWANYCH PODCZAS TRAWANIA IMPREZ W AMFITEATRZE I PRZY OGNISKU... NATOMIAST BEZ MOŻLIWOŚCI OTRZYMANIA GADŻETÓW ZLOTOWYCH.
15 zł PŁATNE PIERWSZEGO DNIA ZLOTU U MAZIUNII.
OBYDWA BILETY UPRAWNIAJĄ DO ODDANIA GŁOSU W KONKURSIE NA POLO ZLOTU.
EWENTUALNIE JEŚLI KTOŚ WCZEŚNIEJ CHCE MIEĆ KŁOPOT Z GŁOWY PŁATNE RÓWNIEŻ DO 2 KWIETNIA 2010 R. NA PODANE POWYŻEJ KONTO. [/size]
Poza tym uprzejmie proszę o zdeklarowanie się osób rezerwujących miejsca zlotowe - czy aby na pewno nadal taką chęć podtrzymują. 2 kwiecień już za tydzień, a na Wasze ewentualnie zwolnione miejsca zapewne znajdą się inni chętni.
[quote=""Halinka""]Ja dopiero kasę wpłacę ostatniego lub pierwszego i to osobiście przez bankiera puszczę w końcu w agencji opłat pracuję[/quote]
Wpłacając możesz kwotę powiększyć o[size=99px] 100zł.[/size]
Wiesz chyba o co chodzi.
Jeśli ktoś z Was pojawi się tylko na jeden lub dwa dni, a chciałby otrzymać gadżety zlotowe i możliwość uczestniczenia w atrakcjach - oczywiście proszę rónież o opłacenie biletu zlotowego - 70zł.
Po świętach zamawiamy wykonanie gadżetów i nie będzie możliwości zakupienia ich na zlocie ponad programowo...
[quote=""maziunia81""]Kubrick rezygnuje - zrobiło się więc wolne miejsce w domku o wyższym standardzie...!!![/quote]
Gulunio kombinuje z wyjazdem wiem wstepnie mozna chyba mu zaklepac... skontaktuje sie z nim jak najszybciej
Niestety z przyczyn osobistych zostałem zmuszony do rezygnacji z wyjazdu. W domku Bruczyka robi się w takim razie miejsce odpadam ja , Danka i Natalia:(