z braku czasu i weny nie robilem kompletnie nic, autko caly czas stoi w garazu bo nawet nie mam potrzeby jezdzenia po miescie tak blisko mam wszedzie gdzie potrzebuje sie dostac. wlaczam go tylko od czasu do czasu i przetaczam zeby opony nie byly ciagle w jednym polozeniu. nawet na spoty przychodze na pieszo, bo dla 100m przejechania samochodzikiem nie chce mi sie isc 500m do garazu ;-)
rzeczy proste ktore czekaja od nie pamietam kiedy (najsmieszniejsze jest to ze wszystkie potrzebne graty leza w bagazniku):
- pomalowanie tylnego znaczka z tylu na czarny mat
- pomalowanie felg stalowych na czerwono z bialym rantem
- spasowanie lamp (w koncu ;-))
w domu u rodzicow leza graty od CA bo firma od ktorej kupilem nie zauwazyla ze adres wysylki jest inny niz moj adres zameldowania. takze jak pojade na swieta bedzie mi przyjemnie gralo, niestety jeszcze bez wygluszenia.
wzmak: Magnat Tribal Four
przod: Helix DB 62.1
skrzynka: Magnat B30
i pojawila sie okazja i dodatkowo zakupilem Sony XM-4045. Zobacze z ktorym wzmacniaczem bedzie mi lepiej gralo i ten zostanie, a drugi albo pojdzie do zyda, albo do Ibizy mojej mamuski. Dodatkowo zbieram na maty Dynamat, ale pewnie dopiero po nowym roku (styczen/luty) bede mial troche luznych pieniedzy na wygluszenie auta.
co do samego wnetrza:
zakupilem od borys_wrocek deske w kolorze czarnym i dodatkowo czaje sie na
http://allegro.pl/item823507459_fotel_f ... _golf.html
ktore beda idealnie pasowac do bialoczerwonego mojego projekta

nie sa to kubelki ale w sumie narazie nie zalezy mi, az ta bardzo

pozniej zostanie znalezienie czarno czerwonych boczkow z 6N GTI 3D.
mechanicznie mam do zrobienia wydech, a wlasciwie to pozbycie sie katalizatora bo pokruszyl sie i drobiny wpadly do tlumika i pierdza ale to w zielonej gorze dopiero jak bede mial dostep do narzedzi bo w ZS nie mam ani garazu ani spawarki.
to narazie tyle z aktualnosci ktore sie dzieja. na nowy sezon (moze jeszcze przed ogolnopolskim) w zaleznosci od mozliwosci finansowych planuje nowy gwint z regulacja twardosci i w koncu swap niestety poszukiwania silnika ograniczaja sie przynajmniej narazie do ogladania ogloszen z allegro i dzwonienia z pytaniami do wystawiajacych. na wiosne rusze chyba swoj zadek do Berlina w poszukiwaniu czesci.