6n2 by iceman

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
daniel0407
Początkujący
Początkujący

Post autor: daniel0407 »

no kolko fajne, tez myslalem nad takimi, lampek przednich FK niechcesz moze? :crazy: griil GTI dokladka GTI to podstawa tjuningu w 6n2 :crazy:

mi sie udalo trafic dokladke za 100zl, teraz szukam grilla i halogenow, felunek juz kupilem(do wgladu w temacie)
Awatar użytkownika
jura222
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: jura222 »

no, ładne polo ... plany też ...
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

ładne plany, ale przed zimą nie zdążyłem zrealizować pewnych celów,skupiłem się na mechanice..

wiosna na pewno przyniesie coś ciekawego, jak się okazało znajomy pracuje w servisie vw, także przód gti po bardziej preferencyjnych cenach będzie zrobiony, klamki i listy też pójdą w kolor..
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

co do listew to nie jest takie proste, bo zeby je pomalowac trzeba uzywac jakis utrwalaczy czy cos, bo to taki plastik, pomalujesz przed zima, pojezdzisz zime i w lecie zejdzie farba. i caly wysilek i pieniazki pojda na marne, najlepiej kupic listewki od wersji highline i je pomalowac w kolor auta, o uzywki ciezko, ale mowisz ze masz znajomego w vw to moze warto zainwestowac w nowe. Klamki mozna lakierowac bez problemu.
do zobaczenia :D
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

z listwami masz całkowitą rację, już od jakiegoś czasu poluję na komplet listew z highline lub wersji edition, ale jak sam wiesz nie jest łatwo w tym temacie ;-)
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Ja mam malowane listwy i maja sie dobrze oprocz przedniej bo tam po stłuczce gość po prostu sie nie postaral i fakt zaczyna odłazić po 5 latach :P Ale boczne maja już 8 lat :) A znaleźć listwy w lakierze będzie ciężko.
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

dziś przyjechały nowiutkie fele autec

za cenę którą zapłaciłem mogą być :)

Obrazek

Obrazek

teraz trzeba za nowymi oponkami się rozejrzeć ...
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

no widze ze wszystko idzie w dobrym kierunku, jeszcze przed nastaniem wiosny moglbys pomyslec o jakis sprezynach ktore obniza nieco polowke bo bedzie wysoko stala, a 15 felgi tylko spoteguja to wrazenie, a swoja droga to mam nadzieje ze do wiosny cos zrobia z tymi dziorami bo jest tragedia, a jak sie skoncza sniegi to sam obnizam auto :banghead:
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

[quote=""elja""]no widze ze wszystko idzie w dobrym kierunku, jeszcze przed nastaniem wiosny moglbys pomyslec o jakis sprezynach ktore obniza nieco polowke bo bedzie wysoko stala, a 15 felgi tylko spoteguja to wrazenie, a swoja droga to mam nadzieje ze do wiosny cos zrobia z tymi dziorami bo jest tragedia, a jak sie skoncza sniegi to sam obnizam auto :banghead:[/quote] myślę nad obniżeniem cały czas :) i do wiosny coś wpadnie

kolejna nowa zabawka do auta, Hella led black, dzięki Paffcio , następną będzie front gti :grin:

Obrazek
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

u mnie auteci z różnych powodów poszły w zapomnienie...

dzisiejszy świeży zakup już w domu, myślę że będą fajnie się komponowały z hella led black z tyłu i ciemnymi bocznymi, sorry za jakość zdjęcia

no i dzięki turzolowi który podał fajnego linka dziś stałem się właścicielem kompletu ori 14, http://moto.allegro.pl/item948230077_fe ... _et40.html jak dojdą to montuję wszystko :)

Obrazek
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Iceman""]
no i dzięki turzolowi który podał fajnego linka dziś stałem się właścicielem kompletu ori 14, http://moto.allegro.pl/item948230077_fe ... _et40.html jak dojdą to montuję wszystko :)
[/quote]

Leżą od dłuższego czasu i nikt się nie skusił, aż dziwne dla mnie :)
Sam chce zakupić 4szt dla siebie, które będą jako zapas :)
A felgi wyglądają świetnie wg mnie
Awatar użytkownika
limpek
el "Limek"

Post autor: limpek »

szkoda tylko że 14"... Przydało by się min 15" na 7j a najlepiej 16"
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW

Bardzo zielone Polo i Barzo czarne Suzuki Bandit

IV Polo Zlotu - Ślesin 2007

II Polo Zlotu - Więcbork 2008

!!! I Polo zlotu - Ślesin 2009 !!![/siz
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Takie tam foto z telefonu, z polówką i starlite na kołach, hella led black z tyłu, kirunkowskazami hella black z przodu :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Iceman
jest naprawde ładnie :) wszystko ładnie zgrane kolorystycznie a helle na dupce polo idealnie pasuja do koloru lakieru :)

ogolnie na plus, powodzenia w dalszych modach i niech lampki służą :good:
Awatar użytkownika
mateuszz117
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mateuszz117 »

teraz tylko zostaje ciemne lampy na przod..jak chcesz robic front gti to kupuj soczewe ori o ja tez rozklejaj i przyciemnial sprayem ile sie da..(napewno tu wokol soczewki) i gleba gleba gleba!! na ziemie go :grin:
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..<!-- s]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”