VW POLO Open Air 75 >>>AUTO DO SPRZEDANIA<<<

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: el nińo »

nieźle nieźle :good:
el nińo
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ZegaR_6n »

kat juz wyciety nie dlugo zakladam stozek i maluje na czarny polysk (taki jak felgi) grill i lusterka, ale nadal nie mam pojecia co zrobic z przednimi lampami :niewiem: Macie jakies sugestie ???
ps. ringi nie wchodza w gre
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Pare postów wczesniej sam sobie dałeś sugestie w VT - smoked. Jesli ringów nie chcesz(co w pełni rozumiem) to może FK powerlook black:
http://www.fk-automotive.de/$WS/fk-auto ... ns6003.jpg
tutaj ringu nie ma ani soczewki, mi sie te lampy bardzo podobają
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no nie są złe te lampy, i nie maja tej szpetnej czarnej gumy w kierunkowskazach;)
t
tajpej

Post autor: tajpej »

[quote=""Borek""]FK powerlook black:[/quote]
polecam te lampki samemu osiadam takie i jestem mega zadowolony z nich :piwo:
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

Dzieki za opinie tez mi takie lampy po glowie chodza ale na niemieckim e-bay znalazlem fajne migacze i chyba je na poczatek zamontuje i te lampy co mam zrobie na czarno
http://www.baunsal-tuning.de/catalog/im ... 8PXAE2.jpg
lub
Tylne i przednie migacze w tej samej konwencji. Ale sam juz nie wiem mysle ze na zime sie wstrzymam z zakupem i dopiero po zimie przerobka. Jakis nie zdecydowany jestem :doh:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

widziałem te autko na allegro 3 miesiące temu :) spodobało mi się głównie dlatego, że jest to wersja open air 5 drzwiowa :) no i te felgi ładne, lubię czarne z rantem :)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

ZegaR_6n
mam takie kierunki u siebie.... są przy lampach depo... strasznie parują... nawet po podklejeniu jeszcze mi zachodzą :/ nie wiem co jest przyczyna, ale bede zmieniał
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

dumle a ty co z dachem zrobiłeś czym pomalowales ? :blind:

Paffcio dzieki za opinie co do oswietlenia to jak narazie sie wstrzymam. Wymyslilem za to cos takiego VW POLO 6N Open Air [US-Style] :grin: dołączyłem dodatkowe lampki postojowe w migacz i je podswietlilem na pomaranczowo :cool: Foto z telefonu kiepska jakosc ale co nie co widac na zywo prezentuje sie elegancko. Zawieszenie przelozylem na standard bo nie dlugo zima i trudniejsze warunki a po zimie mysle o gwincie. Zawieszenie do sprzedania link w opisie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

Polówa świetna z postojówkami w kierunkach wygląda mega mam ten patent u siebie tylko na pomaranczowych i jestem mega zadowolony :D
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

szkodnik
Zakladaj biale migawki i zamiast bialej postojowki wstaw pomaranczowa w migacz. W twoim przypadku bedzie to naprawde zaje**** wygladalo. Jak tam prace naprawcze ?

Bylem na wycieczce po Niemieckiej stronie rzeki i postanowilem troche pogonic "Polce" kota fotka przedstawia efekt mojej przejazdzki. Dodatkowo przestawilem sie na wersje zimowa (off-road) i zakupilem dystanse do tylu (15mm). Na feldze zima(6'' 185/55 R15) nie ma takiego efektu jakiego oczekiwalem ale dystanse zakupilem pod felge lato (7'' 195/45 R15) i wtedy bedzie rowno z blotnikiem (ale to za kilka miesiecy :closedeyes: )

Po Niemczech
Obrazek

Na zime
Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 19:43 przez ZegaR_6n, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

trochę duże te dystanse 150mm toż to 15cm;o;o hehe
polówka daje rade dobrze jej z postojówkami w kierunkach:)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Osz w dupe, ale traktor :acute:

Jaką Ty masz skrzynie, że przy niecałych 180km/h masz już prawie odcine? Moja leciała jakieś 195km/h, nie pamiętam ile było wtedy obrotów no ale do odciny to jeszcze troche brakowało
Awatar użytkownika
ZegaR_6n
Raczkujący
Raczkujący

Borek
Tez mi cos nie pasuje "polka" chce jechac ma potencjal a w skrzyni koncza sie obroty nie wiem dlaczego tak jest. I mam tez pytanie czy skrzynia od 1.6 8V rozni sie czyms od tej z 1.6 16V lub od tej z 1.3 ??? Wie ktos cos na ten temat???
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

fadny kolor :) super daszek :) zewnątrz miód :) :beach: .. ale środek :( .. ori kubly , kieszenie na 165mm ,wszystko w skore i klima i bedzie bajer :) i rzecz jasna grzanie z siedzenie do kubłów przenies :) :beach: powodzenia w dalszych modach ;)
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”