W dniu 2-3.03.2010r Polinka którą widać na fotkach z pierwszego postu została skradziona na ulicy Chrobrego 2 w Katowicach.
Jej obecny wygląd jest taki jak na fotkach. Brak tylko końcówki wydechu ( normalna rurka) i przybyła czarna naklejka klubowa z lewej strony tylnej klapy od bagażnika.
Ciężko powiedzieć czy samochód został skradziony na części czy był komuś potrzebny do przestępstwa lub ktoś chciał się zabawić. Wartość jego była dla mnie ogromna i to nie tylko dla tego że władowałem w nią kupę kasy ale przede wszystkim serce. Jeśli ktoś z okolic śląska zobaczy podobny samochód ( jego wygląd jest bardzo charakterystyczny i ciężko o drugi taki) na tablicach z bytomia (SY) to proszę o kontakt. Samochód może zostać porzucony gdzieś na parkingu. Pozdrawiam
kursuje na trasie myslowice-katowice-chorzow-zabrze-gliwice .. czasami bytom, jak tylko cos zauwaze to dam znac , mam nadzieje ze zglosiles na policje to ku***two tzn. przestępstwo ? mam nadzieje ze sie odnajdzie :piwo:
Pierwsze co to poleciałem na policję żeby nie było na mnie jak kogoś tym autem zabiją lub ukradną paliwo na stacji. Tez mi się wydaje że jakieś głąby ją ukradły i zostanie gdzieś lub już została porzucona. Na części raczej się nie kradnie takich starych aut. W lipcu miała by 18 lat
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: [quote=""pelass""]W dniu 2-3.03.2010r Polinka którą widać na fotkach z pierwszego postu została skradziona na ulicy Chrobrego 2 w Katowicach.[/quote]
O kurde
spoko jak tylko bede widzial to zaraz powiadomie policje... katastrofa normalnie a moja tak ładna... chyba alarma zaloze, ja bym sie zapłakał.
w rmf slyszalem ze dzis rozbito szajke paserow ze ślaska ktora grasowała od jakiegos czasu i kradla samochody .. i o dziwo tylko vw .. moze wreszcie sie odnajdzie i bedzie caly