[6R] I co tu zrobić z tym słabym audio?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kisiel1974
Newbie
Newbie

Post autor: kisiel1974 »

witam, właśnie kupiłem radio rcd 510 i tu mam pytanie, czy muszę zmieniać jakąś bramkę gateway? Moje Polo V jest z 2011 z wersją na 2012 a jeżeli tak to jaką mam zamienić i gdzie ją mogę znaleźć?
Awatar użytkownika
CNK
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: CNK »

[quote="kisiel1974"]witam, właśnie kupiłem radio rcd 510 i tu mam pytanie, czy muszę zmieniać jakąś bramkę gateway? Moje Polo V jest z 2011 z wersją na 2012 a jeżeli tak to jaką mam zamienić i gdzie ją mogę znaleźć?[/quote]
Możesz podłączyć bez żadnych zmian, ewentualnie kodowanie na VCDS bo możesz mieć aktywowane w radiu opcje, których samochód nie ma (multifunkcje, zmieniarke, media-in, mikrofon etc. - warto ustawić to dobrze, żeby później w logach nie było błędów) :P
k
kisiel1974
Newbie
Newbie

Post autor: kisiel1974 »

[quote="CNK"][quote="kisiel1974"]witam, właśnie kupiłem radio rcd 510 i tu mam pytanie, czy muszę zmieniać jakąś bramkę gateway? Moje Polo V jest z 2011 z wersją na 2012 a jeżeli tak to jaką mam zamienić i gdzie ją mogę znaleźć?[/quote]
Możesz podłączyć bez żadnych zmian, ewentualnie kodowanie na VCDS bo możesz mieć aktywowane w radiu opcje, których samochód nie ma (multifunkcje, zmieniarke, media-in, mikrofon etc. - warto ustawić to dobrze, żeby później w logach nie było błędów) :P[/quote]

dzięki
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”