Dobra dawno nic się nie działo więc odgrzeję kotleta

Czarnuch nadal jeździ i ma się dobrze zaliczył ostatnio operację i odmłodniał niczym Krzysio Ibisz

Mianowicie dzięki
Adrian_Malbork wpadły:
- praktycznie nowa z aso dokładka 6N2 GTI
- halogeny
- przełącznik świateł z 6R
- grill 6N2 GTI
- dolne kratki zderzaka 6N2 GTI
Wygląda to tak....
Udaje się tez usuwać drobne pierdoły co były odkąd mam auto, a zawsze wnerwiały typu na przykład brak uszczelki pod anteną, która dzięki
Kostkowi już mam

a także inne duperele typu brak zapalniczki czy druta od dekla w lampie tu podziękowania dla
ELVIS.PL

Oczywiście jak co roku zaliczyłem Ogólnopolski w Ślesinie, gdzie meeega się bawiłem :piwo: i rodzinnie spędziłem weekend

A polówek robił jako eksponat na placu boju podczas pokazu Megs'a za co panom jeszcze raz dziękuję, bo naprawdę mega goście z wiedzą i podejściem do tematu :piwo:
https://www.youtube.com/watch?v=RQlVCtn9fC0
Ale co by nie było za kolorowo to do domu wróciłem sobie 170km na lawecie, bo poczuł się jak gwiazda i na A1 walnął focha i powiedział, ze nie jedzie....

Na szczęście okazał się tylko padnięty alternator

Chłopaki z TK AUTOTEAM ode mnie następnego dnia zreanimowali i wrócił do żywych. Z awarii to w maju reanimowałem też klimę, bo osłona termiczna kolektora nie wiem jakim cudem przetarła przewód :doh: i skończyło się na pospawaniu i nabiciu na nowo na upały w sam raz zdążyłem :oki:
Połknąłem też haczyk bawienia się z lakierem za sprawą, że udało się wygrać od POLYTOP na fb taki oto hydrowosk i szampon hybrydę:

Proste w nakładaniu, a efekt bardzo fajny... ale żeby nie było za mało to wpadły też: płyn do szyb od Megsów, Morning Dew od Shiny Garage, ręcznik do auta od Good Stuff czy też kumpel mający myjnię w UK podesłał mi cholera wie co za specyfik, bo zero info na opakowaniu do czarnych Lakierów używany w Lexusie. Ręcznie nakładane diabelstwo, a auto meeega się świeci oraz w bonusie zaaplikował mi niewidzialną wycieraczkę, która jest przydatnym bajerem

Kilka fot z
Bishopem i
Zero One oraz innym kumplem z Omegą

z zeszłego tygodnia z lokalnej Moto Manii gdzie można było się pobawić na torze ODTJ w Pszczółkach:

I na koniec taki oto gadżet, który wymodziła mi koleżanka z pracy nudząc się wieczorem w domu....

Wypalony czarnuch ze zdjęcia na sklejce pociągnięty lakiero-bejcą

Ci co byli na Ślesinie 16 widzieli :piwo:
Plan na najbliższy czas to hmmm

na bank pójdą halogeny w żółty albo inny kolor. Jak wpadnie premia za kwartał to albo kit albo springi i delikatnie w dół dziada i trza będzie pomyśleć o kole co by dać obecne na zimę, a na kolejny sezon jakaś 15stka albo 16stka. Poza tym z chęcią też przytulę cup holder albo gałę do biegów z GTI

i po łbie też chodziła lotka na tylną klapę....
To by było tyle POOOOOZDROOO :piwo: