pomyślimy nad tym
 pomyślimy nad tym 
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 pomyślimy nad tym
 pomyślimy nad tym 

sklep oferuje jeszcze drugi zestaw FK za ok 1300 ale już z regulacją twardości
 sklep oferuje jeszcze drugi zestaw FK za ok 1300 ale już z regulacją twardości 

ale pracuje nad tym
 ale pracuje nad tym 

coś o tym wiem heh,auto :oki: ale jak montowałeś halogeny mogłeś od razu pakować kratki z gti kolego no juz nie wspomnę o dokładce,pomyśl nad tym a będzie duużo lepiej pozdro.
 coś o tym wiem heh,auto :oki: ale jak montowałeś halogeny mogłeś od razu pakować kratki z gti kolego no juz nie wspomnę o dokładce,pomyśl nad tym a będzie duużo lepiej pozdro. ale niestety cena dokładki mnie przeraża ;/
 ale niestety cena dokładki mnie przeraża ;/ trzeba sobie jakoś radzić
 trzeba sobie jakoś radzić  zresztą widzę że Twój projekt nie mal że identyczny
 zresztą widzę że Twój projekt nie mal że identyczny 
 ja np wolę sobie popatrzeć kto co jak gdzie i za ile, żeby później nie mieć do siebie pretensji, że kupiłem to i to, wydałem 500 zł a mi się nie podoba
 ja np wolę sobie popatrzeć kto co jak gdzie i za ile, żeby później nie mieć do siebie pretensji, że kupiłem to i to, wydałem 500 zł a mi się nie podoba  Chociaż czasem lubie mieć coś co się z tłumu wyróżnia. Oglądam tutaj każdą polówkę, wszyscy rant,gleba,naciąg mówie zajebista sprawa, też tak chce ale z drugiej strony nie chce mieć tak samo jak inni. Nie chce też abyś czuł się źle czasem że robię coś podobnie jak Ty
 Chociaż czasem lubie mieć coś co się z tłumu wyróżnia. Oglądam tutaj każdą polówkę, wszyscy rant,gleba,naciąg mówie zajebista sprawa, też tak chce ale z drugiej strony nie chce mieć tak samo jak inni. Nie chce też abyś czuł się źle czasem że robię coś podobnie jak Ty  Pozdrawiam Piotr
 Pozdrawiam Piotr 

w żadnym wypadku nie mama tutaj pretensji
 w żadnym wypadku nie mama tutaj pretensji 
 Dzisiaj wpadła do mnie paczuszka
 Dzisiaj wpadła do mnie paczuszka  z centralnym zamkiem przez weekend biorę się za zakładanie
 z centralnym zamkiem przez weekend biorę się za zakładanie  kolejną rzeczą którą zamierzam zrobić to założyć lekki dystans z tyłu
 kolejną rzeczą którą zamierzam zrobić to założyć lekki dystans z tyłu  Plany 8mm
 Plany 8mm  

Pozdro
 Pozdro

Pozdro
 Pozdro [/quote]
[/quote] ponieważ oryginalnie nie ma zamontowanego nic co wiązało by się z centralnym zamkiem
 ponieważ oryginalnie nie ma zamontowanego nic co wiązało by się z centralnym zamkiem  I na jakiej zasadzie to wszystko miało by działać ?? ;>
 I na jakiej zasadzie to wszystko miało by działać ?? ;> Cała filozofia
 Cała filozofia  Bodajże żółty z białym to sygnałowy zamknij, a zielony z białym to sygnałowy otwórz
 Bodajże żółty z białym to sygnałowy zamknij, a zielony z białym to sygnałowy otwórz  Musiałbym spojrzeć u siebie. Ja u siebie zakładałem to 40 minut + diody prostownicze do kierunków aby migały
 Musiałbym spojrzeć u siebie. Ja u siebie zakładałem to 40 minut + diody prostownicze do kierunków aby migały