takie jest moje zdanie, może do 6n te angelsy jeszcze nie są takie złe, ale na 6n2 one mi się w ogóle nie widzą, 6n2 ma za szerokie szkło i ogólnie te lampy wydają mi się jakieś puste...ale wiadomo, kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje...a co do tuningu to na tym forum nie jest tak, że jedynym słusznym tuningiem jest german style...inne typy też są dobre, ale tutaj już chodzi o gusta i o umiarkowanie...

german style też można zwieśniaczyć niepotrzebnymi dodatkami...
kilka lat temu jak lexy były popularne też śmieszne by się wydało jakby ktoś powiedział, że będą elementem określającym wiejski tuning...a co do bra to jest wiele ludzi, którym to się w ogóle nie podoba, mi np z początku nie podchodziło, ale z czasem się przekonałem, ale z tym jest tak samo jak ze wszystkimi innymi dodatkami, musi pasować do auta, bo jakby mi ktoś wyskoczył z piżdżącą różową brą na aucie to bez dwóch zdań bym to zaliczył do agro tuningu...
moim zdaniem nie ma co ciągnąć tego tematu na dodatek tutaj, ciężko zmienić czyjeś zdanie, chociaż też nie widzę takiej potrzeby... :agree: