Marcin156

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""marcc_Jr""]najbardziej mnie rozwalilo angel eye bedzie podchodzic pod wies [/quote]

Dla mnie to wieś i takie mam zdanie o tych lampach. Z takimi lampami Polo nie do twarzy, po prostu są paskudne
Są inne nieseryjne lampy, które mogą się podobać np. clary In-pro lub Depo 6n2 gti look , ale prosze nie Endżel Szajs
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

No proszę Cię ja mam Angelsy FK i raczej pasują do auta, agro tuning to lexy na dupie ale nie angelsy które są dobrane do całości projektu, np. Angels + hella black magic z tyłu tak np. mam ja.

turzol równie dobrze można by Twoje Power looki nazwać agro tuningiem bo to nie seryjne albo clary... weź ogarnij.
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

takie jest moje zdanie, może do 6n te angelsy jeszcze nie są takie złe, ale na 6n2 one mi się w ogóle nie widzą, 6n2 ma za szerokie szkło i ogólnie te lampy wydają mi się jakieś puste...ale wiadomo, kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje...a co do tuningu to na tym forum nie jest tak, że jedynym słusznym tuningiem jest german style...inne typy też są dobre, ale tutaj już chodzi o gusta i o umiarkowanie... :grin: german style też można zwieśniaczyć niepotrzebnymi dodatkami... :)
kilka lat temu jak lexy były popularne też śmieszne by się wydało jakby ktoś powiedział, że będą elementem określającym wiejski tuning...a co do bra to jest wiele ludzi, którym to się w ogóle nie podoba, mi np z początku nie podchodziło, ale z czasem się przekonałem, ale z tym jest tak samo jak ze wszystkimi innymi dodatkami, musi pasować do auta, bo jakby mi ktoś wyskoczył z piżdżącą różową brą na aucie to bez dwóch zdań bym to zaliczył do agro tuningu... :grin:
moim zdaniem nie ma co ciągnąć tego tematu na dodatek tutaj, ciężko zmienić czyjeś zdanie, chociaż też nie widzę takiej potrzeby... :agree:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

Toto to ja zapraszam do kupna bra u mnie ;-)
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

gathran na pewno skorzystam z oferty, ale najpierw trzeba auto kupić... :grin:

Obrazek

C
Chmieluss
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Chmieluss »

[quote=""Toto""]kilka lat temu jak lexy były popularne też śmieszne by się wydało jakby ktoś powiedział, że będą elementem określającym wiejski tuning...a co do bra to jest wiele ludzi, którym to się w ogóle nie podoba, mi np z początku nie podchodziło, ale z czasem się przekonałem, ale z tym jest tak samo jak ze wszystkimi innymi dodatkami, musi pasować do auta, bo jakby mi ktoś wyskoczył z piżdżącą różową brą na aucie to bez dwóch zdań bym to zaliczył do agro tuningu... :grin:
moim zdaniem nie ma co ciągnąć tego tematu na dodatek tutaj, ciężko zmienić czyjeś zdanie, chociaż też nie widzę takiej potrzeby... :agree:[/quote]

zgadzam się w 100% że co za duzo to nie zdrowo i czego jest za duzo to tez nie zdrowo (lexy) ale wkurzające jest objeżdzanie kogoś od razu po tym jak rzucił taki pomysł :agree:

Myślę że powinniśmy sie skupić na aucie Marcina156

tak więc fajne autko na zmiany :) dużo pracy przed Tobą :D powodzenia i do roboty :szefu:
M
Marcin156

Post autor: Marcin156 »

[quote=""Chmieluss""]Myślę że powinniśmy sie skupić na aucie Marcina156[/quote]
Dzięki bardzo Chmieluss.
Myślę, że już się koledzy wymienili zdaniami w temacie stylów. A wiadomo, że każdy ma swoje zdanie i styl i zrobi po swojemu.
C
Chmieluss
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Chmieluss »

[quote=""Marcin156""]zrobi po swojemu.[/quote]

I chwala za to :!: tak powinno byc zawsze a nie ponawianie pomysłó innych :piwo:
M
Marcin156

Witam ponownie. Ruszyły dalsze prace z nowymi modami. Więc tak zaczynając od początku wymianie uległy kierunkowskazy w błotniku na clear, migacze z przodu też na białe. Dalej pociągając temat przodu zmieniłem grill na gładki bez znaczka. Pola zrobiła się teraz taka bardziej zadziorniejsza. No i na koniec lampy tylne zmienione na 6N2. Alufelgi już się szukają na większe. Może jakaś ładna 15?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

zmiany jak najbardziej na plus :good: i z przodu i z tyłu wygląda super, ogólnie całe autko bardzo ładne...zmiana lamp na te z 6n2 - bardzo dobre posunięcie bo świetnie wyglądają :) styliści z VW mogli od razu takie wymyślić :grin:

Obrazek

M
Marcin156

Dokładnie autko zmieniło wygląd jak by nie patrzył. Te lampy tylne zwłaszcza dodały uroku. A na mieście jak patrzą inni właściciele Polówek że hoho. :shock:
Awatar użytkownika
Bart.
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bart. »

Za ile pogoniles te tylne lampy co miales?
ObrazekObrazek

Obrazek
M
Marcin156

Te orginalne lampy??? Nie sprzedawałem ich. Mam je w domu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”