[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Ja teraz już z czystym sumieniem mogę polecić opony Fulda Cristall Montero 2 - doskonale spisują się zarówno na ubitym, jak i kopnym śniegu - ciut gorzej na mokrej nawierzchni, ale tylko trochę. Na suchym asfalcie również dobrze mi się jeździ (jeździło :-P).
kolega ja mam 185/55/14 fulda i jest super dlatego też mam zimówki fuldy z tym że w rozmiarze 155/70 R13 i też jest świetnie. Najlepsze opony jakie miałem
Osobiście mam Kleber Krisalp II HP, jestem bardziej niż bardzo zadowolony:) Jeździłem na nich puki co tylko poprzedni sezon - zakupiłem nowe, teraz będzie 2 więc wrażeniami podzielę się po:)
[quote=""Ciapek""]Firestone Winterhawk 175/65 albo 165/65. Ostatnio jeździłem z Jujorem na oponach Sava Eskimos-też dają radę.[/quote]
Jestem na kupnie zimówek, przeczytałem wiele opinii, stosunek ceny do jakości wskazuje na Firestone Winterhawk, jesteś wstanie coś więcej powiedzieć o tych oponkach. Jak wypadają na mokrym asfalcie, a jak na śniegu?
Mam pytanie. Jaki rozmiar zimówek polecacie. Jazda będzie przeważnie miejska, czasami wypad w góry. Teraz jeżdżę na całorocznych Vredestein quatro2 175/65R13 5,5 cala felga. Chce kupić zimówki ale nie wiem jaki rozmiar będzie najlepszy. Mam na myśli trzy rozmiary. 175/65R13, 165/70R13 lub 155/70R13. Wulkanizator polecił 155/70 ale coś mi się wydają za wąziutkie. Może pójść na kompromis i kupić 165/70R13. Na lato to już inna bajka.
Jeśli chodzi o markę zimówek to polecam BARUMy - bardzo dobre i niedrogie opony. Jeśli chodzi o rozmiar to kolarzówki 155/70/R13 to jak dla mnie za wąskie opony do polo, no chyba, że do silniczka 1.0l Jak chcesz mieć lepszą przyczepność 175/65/13 są w sam raz.