[quote=""patrykmp3""]Dwa 6n w domu, czyli zlepisz limuzyne z nich? :crazy: [/quote]
Hmm, tego jeszcze nie było

Chociaż korci mnie przyczepka

[quote=""LeMaNeK""]Gratuluje zakupu JuStIcE

Zapowiada się ciekawy projekt :butcher: życzę powodzenia ... i czekam na Ślesin by zobaczyć rezultaty ...

[/quote]
Hehe, lipy nie będzie, to mogę obiecać

[quote=""PublicEnemy""]pójdź drogą ko zacka, nie wkładaj żadnego szpetnego koła, tylko jakąś ładną 16teczke w poler;)[/quote]
Będzie po mojemu

W tym sezonie budżet jest bliski zeru, więc koło zostaje z Białego, tylko je ogarnę i zmienię kolorystykę.
[quote=""PublicEnemy""]co z białasem?[/quote]
Na chwilę obecną trwają negocjacje z bratem, ale jak już, to zostanie seria.
[quote=""natkastella""]Auto meega zadbane i robi robotę nie ma co

Gratki zakupu i czekamy na nowe mody

[/quote]
Długo czekać nie będziecie

[quote=""ko zack""]Chłopaki i dziewczyny Bartek kupił moje auto w serii i zaczyna od nowa wiec nie obarczajcie na siłe potrzebą kontynuowania mojego toku działania

zrobi po swojemu

[/quote]
O to to

Plan już jest, teraz tylko kasa i ogień :piwo:
[quote=""ko zack""]ciesze sie ze zostało w klubie

[/quote]
Nawet nie wiesz, jak ja się cieszę

[quote=""krzyDOLAR""]baza do działania jest znakomita! czekam na rozwój wydarzeń

[/quote]
Ja też
A więc tak jak pisałem, plan na ten sezon jest taki, żeby zagwintować i ogarnąć mechanikę (wiele tego nie jest, ale coś tam się znajdzie). Koło zostaje, tylko będzie całe w czerni (muszę zdjąć oponki i pomalować od nowa). Rant odwiedzi tokarza, bo oberwał trochę przez kilku debili, ale do ogarnięcia. Waham się tylko, czy polerować rant, czy zrobić całe czarne koło, ale zobaczymy, jak to wyjdzie

Na next sezon będzie 16 zoll i co prawda niezbyt szeroko, ale za to nietypowo i ciekawie

Rzecz jasna w miarę postępów prac będę się chwalił