Doszły szelki, i teraz małe pytanie ma ktoś z użytkowników 6n2 takie szelki u siebie? Jotes ma ale jakoś nie widać go na forum. A potrzeba kilka strzałów jak to ma być zamontowane..
---
Pasy podejść podeszły pod blokady foteli, ale za ciasno jest i wypina mi sprężynki blokady fotela jak się opuści i dupa jaś nie zamontuje. ;/
Dokładka w końcu znalazła się na aucie, zakupiłem także żarówki led na rejkę + do środka. Fotkensy na dniach ...
---
Ściągnięty emblemat + dokładka ..
---
6 maj ...
Majówka minęła, pogoda dobra czas miło spędzony, przyszły i letnie mody, mianowicie spadek po arosie szwagra :
Mówi ma, sprzeda. Więc trza było zobaczyć jak to by miało smakować, no to zakładamy i ogień na spota do Człuchowa..
Były zakładane na szybko, nie patrząc na inne profile :scratch: - trzeba je poprostować i polakierować, teraz tylko dylemat na jaki :?:
- oryginalny, czyli bez zmian :geek:
- czarny połysk :blind:
- białe?? :scratch:
- w kolor budy? :scratch:
Najbardziej by do mnie przemawiała czerń. Co do opon to na tyle miałem miałem profil 45 na przodzie 55 i jak widać wyglądało to deko komicznie.

Myślę, zarzuci się FK, skręci na maksa da się mniejszy profil, lekko naciągnie i będzie oko cieszyć.
ps. Kolejni ludzie mi mówią, że posiadam wyjątkowy kolor hehe (vw pomorze) :mrgreen: