Polo by Pietak

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

T
Tajg3r
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Tajg3r »

[quote="Tajg3r"]Zerknij na te: http://moto.allegro.pl/felgi-16-i3081491459.html. :)[/quote]

Patrzyłeś na te co Ci wcześniej wklejałem?
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Pietak »

[quote="Tajg3r"][quote="Tajg3r"]Zerknij na te: http://moto.allegro.pl/felgi-16-i3081491459.html. :)[/quote]

Patrzyłeś na te co Ci wcześniej wklejałem?[/quote]

Tak tak widzialem ale chyba wole jakie 15" :) Jakby ktos mial to chetnie bym wzial cos konktetnego ;)
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

Ładne polo :oki:
Zastanawia mnie ta wycieraczka z przodu, tylko 1 ramię? :D
Głośniki z półki wyrzucaj i zainwestuj w zestaw odseparowany :)

Obrazek

Co do felg to mam takie 15" na sprzedaż, jest tylko jedna wada, jedna felga była spawana i jest do poprawy, bo przy spawie jak zakładałem opony to powietrze uciekało :glare:
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

hbh
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, 0:15 przez Pietak, łącznie zmieniany 1 raz.
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote="adik300i"]Ładne polo :oki:
Zastanawia mnie ta wycieraczka z przodu, tylko 1 ramię? :D
Głośniki z półki wyrzucaj i zainwestuj w zestaw odseparowany :)

Obrazek

Co do felg to mam takie 15" na sprzedaż, jest tylko jedna wada, jedna felga była spawana i jest do poprawy, bo przy spawie jak zakładałem opony to powietrze uciekało :glare:[/quote]

Dzieki dzieki;) Wycieraczki juz naprawione:P Byla przez jakis czas jedna bo poprzedni wlasciciel pospawal krzywo mechanizm i wycieraczki uciekaly poza auto :shock: :banghead: No a co do glosnikow to mysle ze tez poleca ale ona nawet nie sa podlaczone :grin: No wlasnie takiej felgi szukam tylko najlepiej z oponkami i nie spawanej wlasnie bo nie chce miec potem problemow :(
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

No właśnie, gdyby była cała to bym sam na nich jezdził :blush2: niestety tak wyszło, a sporo pieniedzy na nie wydałem aż mi szkoda sie z nimi rozstać, chyba ze bym gdzieś jedną sztukę znalazł i byłby komplet :D
Podoba mi się wyposażenie polówki, szyberdach, grzane fotele i el. lusterka - własnie tego brakuje w mojej :D
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote="adik300i"]No właśnie, gdyby była cała to bym sam na nich jezdził :blush2: niestety tak wyszło, a sporo pieniedzy na nie wydałem aż mi szkoda sie z nimi rozstać, chyba ze bym gdzieś jedną sztukę znalazł i byłby komplet :D
Podoba mi się wyposażenie polówki, szyberdach, grzane fotele i el. lusterka - własnie tego brakuje w mojej :D[/quote]

Noo nie dziwie sie bo sa zajebiste :oki: No wyposazenie super i wlasnie z tego jestem zadowolony i nie dziwie sie ze brakuje ci w twojej polowce :) Ale twoja polowa tez super wyglada :agree: :bow:
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Noo nie dziwie sie bo sa *********** :oki:

Jak ich nie sprzedam to moze za rok na następny sezon dam je do poprawki i bede na nich jezdzil :D
Ale twoja polowa tez super wyglada :agree: :bow:
Eeee jeszcze sporo brakuje, przede wszystkim gleby :grin:

Masz napisane, ze planujesz lekką glebe, jaka dokładnie już wiesz? Kit czy na samych springach? :D
Wrzuc jakies foty wnętrza ;)
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

adik300i pisze:
Noo nie dziwie sie bo sa *********** :oki:

Jak ich nie sprzedam to moze za rok na następny sezon dam je do poprawki i bede na nich jezdzil :D
Ale twoja polowa tez super wyglada :agree: :bow:
Eeee jeszcze sporo brakuje, przede wszystkim gleby :grin:

Masz napisane, ze planujesz lekką glebe, jaka dokładnie już wiesz? Kit czy na samych springach? :D
Wrzuc jakies foty wnętrza ;)

No jeszcze nie wiem ale jakas napewno nie za wielka zeby moc jezdzic po "wspanialych polskich drogach" :oki: Najwazniejsze zeby kasa byla hehe :) No Wrzuce wiecej fotek jak sie lepsza pogoda zrobi i troche porobie bo tragedia.. Moze sie uda juz jakas felge kupic to wrzuce juz na alumach ;) :grin:
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

A wiec felgi juz zakupione.. :yahoo:, Grill i Czarne kieruki tez juz sa, Pogoda tez sie polepsza wiec mysle ze na dniach wrzuce na autko, umyje je i wrzuce wiecej fotek :oki:
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

A wiec tak jak mowilem, Zalozylem felgi i umylem autko :) Ale jezcze nie zalozylem grilla i kierunkow bo nie ma kiedy :(
Zdjecia zrobione na szybko i narazie tak to wyglada :oki: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A nastepnie to usune napisy z klapy napewno i jak nie zmienie grilla to znaczki na Bialo lub czarno pomaluje :)
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

juz na czarno lepiej jak masz go malować.
Obrazek
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

[quote="Kuba"]juz na czarno lepiej jak masz go malować.[/quote]

A na bialo lub jakis inny kolor nie bedzie pasowalo ? :D
P
Pietak
Raczkujący
Raczkujący

Zastanawiam sie nad wymiana Lamp tylnich. :scratch: No i mam dylemat bo nie wiem czy pola lepiej bedzie wygladal z lampami z 6n2 http://allegro.pl/lampa-lampy-tylne-tun ... tabsAnchor czy kupic HBM http://img585.imageshack.us/img585/1469 ... wy1aom.jpg ? Moze ktos moglby sie wypowiedziec i doradzic? :beg:
Awatar użytkownika
sprajt

Post autor: sprajt »

HBM fajnie wyglądają ale nie wiem czy przy Twoim kolorze auta nie będą się za bardzo zlewać . Moim zdaniem od 6n2 fajnie by się prezentowały.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”