[quote="pawellini"]Jakbym widział swoje za kilka dni Widzę że sezon zapowiada się grafitowo
[/quote]
:crazy: :crazy: to tylko ja jeszcze w lesie :blush2:
aligancko wyszło panie Michał :good: :good:
Czemu te koła nie są szersze :beg:
No ciekaw jestem, jak to bedzie na aucie pasować, bo biale sie mocno wyróżniały
Szkoda, że węższej oponki nie masz na nich :blush2:
węższa oponka + dystansik i byłoby delikatesik
murzyn :piwo:
[quote="krzychu20"]Szkoda, że węższej oponki nie masz na nich :blush2:
węższa oponka + dystansik i byłoby delikatesik [/quote]
Jak by miały z 7 cali było by git a opony były z felgami jak je brałem to miały za sobą jeden sezon.
Ładniej jak białe i pasują do lamp Pomyśl może żeby gdzieś zakitrać wlew od lpg ze zderzaka bo trochę psuje efekt całości LeMaNeK u siebie jakoś to tak koło ucha do holowania ma wciśnięte i nie widać nic a nic
Dawno nic nie było no to tak wpadły opony 175/50 r15 Vredestein Hi-Trac 2 oraz licznik z mk4 z mfa temp zew fajna sprawa. W liczniku dodatkowo podłączona kontrolka tylnej klapy i braku płynu spryskiwaczy.
Dodatkowo na tych oponach widać jak potrzebny jest dystans głównie na tyle ale i na przodzie by się przydał.
A oto przyczyna nowych opon na 3 sztukach takie dziwne pęknięcia
Do podłączenia potrzebna oczywiście przejściówka stare zegary na zegary mk4(podobna do nowych z polo), rozdzielenie sygnałów hamulcowych by brak płynu pokazywał (!) a zaciągnięcie ręcznego (P) sygnał abs z kontrolki konsoli do podpięcia 1 przewód, poduszki do zrobienia układ na 2 przekaźnikach, klapa podciągnięcie sygnału z bagażnika, spryskiwacze 2 przewody umieszczone w zbiorniczku na odpowiedniej wysokości, temperatura no to czujnik z golfa 4 , coś do sterowania mfa góra dół reset tutaj mam 3 mikro styki umieszczone niedaleko przycisku od szyb, nie trzeba nawet wymieniać czujnik ciśnienia oleju po zastosowaniu przekaźnika do tego kodowanie licznika żeby pasowała prędkość i zmiana przebiegu vagiem walczę jeszcze aby przy zostawionych światłach i otwartych drzwiach było ori gong z licznika a nie piszczenie z przekaźnika. Największym problemem jest brak sygnału spalania w moim sterowniku silnika.
Polo dostało wczoraj dziś troszku nowych części :
-łożyska tył ruville
- linki ręcznego
- rozrząd bosch pasek pompa napinacz tu niby kartonik bosch ale napinacz litens jak w kartoniku ina
-olej maxlife 10w40 + filtr bosch
- uszczelnienie wału korbowego i rozrządu erling
- uszczelkę miski i pokrywy zaworów tu też elring
-uszczelnienie obudowy pompy oleju tu o dziwo brakło 1 śrubki temu zawsze miałem mokrą miskę
- filtr powietrza filtron
-origi aparatu zapłonowego
-filterek lpg
- pasek alternatora conti
-rolka paska osprzetu na łożysku skf
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 15:45 przez Michał88, łącznie zmieniany 1 raz.