ja bym dał cos pod granat np. Ale myślę, że efekt końcowy będzie fascynujący, wrzuć foto i pochwal się nowym lakierem
 ja bym dał cos pod granat np. Ale myślę, że efekt końcowy będzie fascynujący, wrzuć foto i pochwal się nowym lakierem  
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

a co do tematu lakieru to mojej Poli też by się przydał nowiutki, ale zostałbym przy LC6P.
 a co do tematu lakieru to mojej Poli też by się przydał nowiutki, ale zostałbym przy LC6P. bylem wczoraj u lakiernika siepy ogarniete w piatek jedzie z podkladem a kolo srody czwartku do odbioru bedzie no i nawet cena mnie strasznie zadawala za pomalowanie bo jest nieduza
 bylem wczoraj u lakiernika siepy ogarniete w piatek jedzie z podkladem a kolo srody czwartku do odbioru bedzie no i nawet cena mnie strasznie zadawala za pomalowanie bo jest nieduza