Kolega z Kalisza? Bo tak widze blachy PK
Z autem masz kuuupe roboty zeby nie było festynu, ale jesli sie tym nie zrazisz to powoli do przodu i bd dobrze Wytrwałosci w pracach zycze
Tak tak z Kalisza. Mam do was pytanie panowie. Jak moge zrobic ten dach ? glownie chodzi mi o podpowiedzi gdzie sie zgosic czego szukac jak naprawiac i czym
Zastanawiam sie nad opcja open air ale nie wiem czy mnie na to stac;)
Samochod byl sprawdzony przelezal na kanale kilka dobrych godzin i mechanicznie wiedzialem co bralem. O dachu takze wiedzialem. Ale zbliza sie zima wiec trzeba auto oddac w dobre rece i niech zrobia ten dach bo przyjdzie mroz i pewnie peknie do konca
przede wszystkim trzeba zerwac całą luźną szpachtel.............a najlepiej całą bo cholera wie jak to było zrobione, potem na nowo cały dach poszpachtlować i wyrównać ładnie oscylacja.....ale jak oddasz komuś kto to nie raz robiłto będzie wiedział jak ma działać....zrób to bo teraz wygląda to jak KUPA
Dobry blacharz i lakiernik bedzie wiedział co ma zrobic
Z open air'em juz troche zabawy jest, nie wiem ile kosztuje sam dach , a do tego jeszcze okablowanie, cały mechanizm. Może mechanik albo znajomy który się na tym zna powie jaki będzie koszt.
o kurde ktoś chyba chciał nogami hamować i wyrąbał dziure
hmm skoro umiesz dobrze spawać to w domu bez problemu byś zrobił
jak kolega wyżej napisał, wyciąć , zaspawać nową blachę i zabezpieczyć przed korozją, np sprayem z cynkiem.