No chyba, że ma się dojście do tapicera, będę robił u Niego swój fotel, może potem obszywkę kiery.. Mam po kosztach to załatwiane, tak jak z resztą dużo rzeczy.. To jest wujas mojej dziewczyny.. A części z hurtowni mam po zniżkach dzięki podobnej znajomości .
Wiem, wiem, znajomi to wszystko co najgorsze.. jednak już parę razy im zaufałem i wszystko wyszło cacy i.. TANIO!
A tak swoją drogą - kierownicę kupiłem aż za 45zł z przesyłką więc nie ma co tutaj w ogóle gadać na jej temat :crazy: !
Adrian_Malbork
obszywasz jak chcesz i skórą jaką chcesz moim zdaniem warto żeby trochę było bardziej indywidualne auto poza tym pawellini dał namiar na tańsze obszycie i całkiem ok on za 120 mieszek i kierke mial.
[quote="Adrian_Malbork"]Za 170 leży kiera w skórze od 6n2[/quote]
Masz na mysli Adrian kiere z 6n2 GTI czy zwykła 6n2 obszyta skóra? bo z tego co wiem to nie kazda kiera z gti pasuje do 6n lub 6n2 jakas roznica jest w tasmach cos z ESP i taka kiera nie trybi wtedy. sa tez bez tego ESP ale nie sa czeste do spotkania
W ramach tego, że pisałem do Sebastiana Nagrabskiego w sprawie lakierowania Polci i robiłem dla Niego zdjęcia to postanowiłem je tutaj umieścić - taki smutny post - rdza ! :banghead: !
Niektóre "zabezpieczenia" były robione naprawdę na szybko, więc nie krzyczcie.
A teraz coś na otarcie łez i osłodzenie atmosfery ! Taaak ! Już są moje, teraz tylko ogarnięcie się ze wszystkim i na wiosnę jeździmy na czymś takim . Oczywiście ze znaczkiem VW Jak widać, są w całkiem ładnym stanie, posiadają malutkie ryski ale damy radę !
I to chyba byłoby na tyle, ewentualnie mogę Wam pokazać co jeszcze będę na wiosnę montował:
Jednak sie dałeś skusić na te fele
Nieźle wyglądają, opony git :good:
Od środka tylko wyszorować przed sezonem, emblematy zmienisz, albo dekielki wykminisz
Śruby jak będziesz kupował to sobie musisz wymierzyć ich długość
Łoo kurcze :shock: Tak na innych foto nie było widac, ze ci tak rdza zre, ale tak jak mowie sebek Ci to ogarnie jak trzeba, i pamietaj duuuzy 4ro-pak mi sie nalezy
A co do alu to jednak kupiłes, nie powiem zle nie wygladaja